Mesterhus inntar Stockholm

Norges ledende boligkjede Mesterhus samler over 400 deltakere når de kommende helg for første gang legger kjedekongressen sin til utlandet og Stockholm.

Så mange som 82 forhandlere vil være til stede som er nye deltakerrekord fra medlemmene.

– Vi er blitt så mange at det er begrenset hvor mange hoteller rundt omkring i Norge som kan ta i mot en så stor forsamling som oss. Så i stedet for å snu hotell-bunken kastet vi et blikk på utlandet. Og Stockholm er en flott by som ikke så mange har besøkt, kommenterer kjedeleder Raymond Myrland.

Blant høydepunktene blir lansering av en helt ny katalog. Her kan Myrland love en fullstendig forvandling med et helt annet uttrykk med mer bilder og mennesker og mindre tekst. Katalogen vil også inneholde tre nye husmodeller. Et passivhus med integrert solfangersystem samt en ny modell med alt på en boflate. Dessuten lanseres et hus som gjennom et attraktivt formspråk er utviklet for å ta opp konkurransen med kjedens bestselger gjennom ni år, Ninni.

Kommende fredagskveld skal forsamlingen underholdes på ærverdige Berns salonger hvor blant annet Sveriges beste coverlåt-band vil spille opp. Festmiddagen lørdag skal inntas i baugen på Wasa-skipet.

– For øvrig skal vi ha en sesjon hvor Mesterhusbedriftene dedikere seg til kvalitet, varsler en hemmelighetsfull kjedeleder.

Også Mesterhus som kollegaen Systemhus er med på laget til TV2s høstsatsing, ”Ønskedrømmen”. Programmet som skal gå i beste sendetid på lørdager, skal hjelpe folk til å oppfylle drømmene sine.

– Vi er veldig stolte over at TV2 ønsket oss som leverandør av ønskedrømmer. Det er en tillit vi skal vise oss verdig, kommenterer Myrland.

Mesterhus-sjefen vil ikke la seg stresse av den nyervervede tittelen som leverandør av ønskedrømmer.

– Mesterhus har nemlig lang erfaring med nettopp dette, sier han og henviser blant annet til den nye huskatalogen med noe for enhver drøm.