Prosjektleder Bygg

Otium er et eiendomselskap innen bolig, fritid og næring etablert i 1998. Selskapet utvikler, gjennomfører og selger eiendom. I fjor solgt Otiumgruppen mer enn 350 enehter, og har i dag en næringsportefølje på ca 200.000 m2.

Otiumgruppen har en rekke spennende prosjekter under planlegging og oppføring, både nybygg og rehabilitering. Hovedkontoret ligger i Stavanger med avdelingskontor i Oslo og Kristiansand. Se også våre nettsider www.otium.no

FirmaOtium AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Otium søker erfaren prosjektleder for sin avdeling i Oslo, Aker Brygge

 

Trives du med utfordringer, er nysgjerrig og liker å jobbe med utvikling og utførelse av bygg? Otium region øst har en betydelig oppdragsmengde i Oslo og skal styrke sin stab med en dyktig medarbeider.

 

Arbeidsoppgaver

Prosjektlederen vil få ansvaret for gjennomføring av spesifikke prosjekter fra ide til overtakelse. Oppgavene vil blant annet være å delta og å styre prosjekteringen, lede tilbudsinnhentelse, kontrahere og å organsiere samt å følge opp entreprisemodellen. Prosjektene er teknisk komplekse og gjennomføres både som byggherrestyrte delte entrepriser, hovedentrepriser eller totalentrepriser.

Prosjektlederen vil få ansvaret for å utarbeide budsjetter og å rapportere status til styringsgruppen. Under utførelsen må prosjektlederen påregne å følge opp på byggeplassen og å være godt innsatt i det praktiske arbeidet.

 

Kvalifikasjoner

Søkeren bør ha linjeerfaring fra entreprenørselskap eller inneha relevant erfaring fra rådgivende selskap / arkitekter.

Søkerne må ha høyere teknisk utdannelse siv.ing/ing og minimum 10 års relevant erfaring, gjerne med delte entrepriser. Lang og svært relevant fagerfaring kan kompensere for høyere utdanning. Tilleggsutdannelse innen økonomi og gode referanser innen økonomistyring vil bli vektlagt.

Prosjektlederen vil arbeide selvstendig, og det kreves gode muntlige og skriftlige formuleringsevner i norsk. Søkere må vise til målbare resultater fra tidligere prosjekter.

 

Vi kan tilby

Spennende og varierte arbeidsoppgaver

Frihet under ansvar

Teknisk krevende oppgaver

Konkurransedyktige betingelser

Kontorplass sentral i Oslo / Aker brygge

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Atle Mørch

Telefon 41756060

Vis flere stillinger: