Prosjekteringsleder - Bergen

Rambøll er Nordens ledende leverandør av kunnskapsbaserte tjenester innen plan, design og teknikk. Vi har en sterk lokal forankring i Norge med 1200 medarbeidere fordelt på 27 kontorer. Vår virksomheten består totalt av 9000 medarbeidere og vi er etablert i 20 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape unike løsninger til det beste for både kundene, sluttbrukerne, miljøet og samfunnet omkring. Vi er involvert i noen av fremtidens mest spennende prosjekter. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for de som kommer etter oss.

Avdeling Prosjektutvikling i Region Vest består av to fagseksjoner: Prosjektledelse og Plan. Som samlet miljø ønsker vi å være en foretrukket samarbeidspartner i realisering og utvikling av prosjekter. Vi har et stort tverrfaglig miljø med sivilingeniører, ingeniører, sivilarkitekter og arealplanleggere.

Rambøll Norge består av flere regioner med separate fagenheter. En av disse fagenhetene er Prosjektledelse. Denne enheten tilbyr tjenester innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse. På nasjonalt plan i Rambøll er det ca. 100 medarbeidere innen fagenheten. Gjennom et nasjonalt fagnettverk utvikles fagområdet.

Rambøll har en organisasjon og ledelse som fokuserer på flerfaglige oppdrag. Det innebærer at våre prosjekteringsledere vil bli del av et større flerfaglig miljø.

FirmaRambøll AS
FylkeHordaland
Søknadsfrist31.03.2011

I Region Vest, med kontorsted i Bergen, har vi store og krevende oppdrag innen prosjekteringsledelse. Vi er stolte av å delta i utbyggingen av Bergen sentrum med sentrale oppgaver som Jonsvollskvartalet, Helleren på Nygårdstangen og Mathallen på Torget. Seksjon for prosjektledelse har bred kompetanse innen ledelse, samt spesialkompetanse innen plan- og designkonkurranser og offentlige anskaffelser.

 

Vi trenger nye, dyktige medarbeidere. Er du motivert og har kompetanse innen:

 

Prosjekteringsledelse

har kvalifikasjoner som:

 

Sivilingeniør, ingeniør, arkitekt, økonom eller tilsvarende

Leder eller utreder i byggeprosjekter

Erfaring fra byggherreorganisasjon, rådgiver, entreprenør eller tilsvarende

Gode samarbeidsevner

og om du i tillegg ønsker utfordringer og ser verdien av å arbeide i et flerfaglig miljø, kan vi i Rambøll tilby:

 

Spennende og varierte oppgaver

Godt arbeidsmiljø

Faglig utvikling innen Rambøll Academy

Konkurransedyktige betingelser

Om du synes at dette virker interessant, er du velkommen til å kontakte seksjonsleder Hans-Kristian Jacobsen, tlf 55 17 59 24 / 932 04 881 eller

avdelingsleder Rune Breistein, tlf 55 17 58 28 / 932 06 493 for mer informasjon.

 

Vis flere stillinger: