Formann/Driftsleder/Anleggsleder

Region Spesialprosjekt tilhører Veidekke Entreprenør AS, og omsetter for ca. 1,5 milliarder kroner (2009). Regionen har mobil virksomhet/prosjekter i Norge, Sverige og Danmark. Vi har spesialkompetanse innen store betongarbeider som bl.a. broer og industrianlegg, underjordsarbeid/tunnelvirksomhet, fundamentering og jernbane. Vi har egen maskinavdeling som betjener hele Veidekke Entreprenør AS. Det jobber 630 mennesker i Region Spesialprosjekt.

Veidekke har gjennom de siste år etablert seg som leverandør innen fornyelse og vedlikehold på jernbanenettet, trikk og T-bane og har gjennom sin stab av dyktige medarbeidere opparbeidet seg et godt renomme og blitt en etterspurt entreprenør innen fagområdet. Veidekke har egne fagressurser i spor, kontaktlednings- og signalanlegg, og Veidekke har egen produksjonskapasitet i alle under- og overbygningsfag på bane. Veidekkes Baneavdeling har 40 ansatte og omsetter for 80 mill. kroner.

FirmaVeidekke
Fylke
SøknadsfristLøpende

 

 

Vi søker ledere på alle nivåer.

Du må ha god erfaring fra banevirksomhet.

Arbeidsoppgaver Varierte oppgaver.

Stort spenn i anleggenes størrelse og geografi.

Reisevirksomhet.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Fagutdannelse og/eller teoretisk utdannelse.

Praksistid innenfor banevirksomhet!

 

Vi tilbyr

Varierte og interessante oppgaver.

Gode arbeidskolleger.

Konkurransedyktig lønn.

 

Kontaktperson

E-post kontaktperson olav.breivik@veidekke.no

http://194.19.102.143/recruitment/VA_APP_EXT_VEIDEKKE.aspx?qs=r6mIbPNCJa4diBSzVZIkfCx1Wq6jdPjO5gKlPR5ZHobCK6sIY12aduZB77Jor3Umaz3JwT/Aafa3x/rAxIy2CdzumWI4eu3MA7YLpXvTmWKPFSZaQJEYfID3ngSvldLoZC835pqjj/4=

Vis flere stillinger: