Stikningsingeniører - hele landet

Veidekke ASA er en ledende skandinavisk entreprenør og eiendomsutvikler med 6.250 ansatte og en omsetning på 19,4 milliarder kroner (2008). Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur der de ansatte eier 18 % av aksjene. Virksomheten spenner over et vidt spekter av bygge- og anleggsoppdrag, utvikling av bolig- og næringsbygg for private og offentlige kunder, asfaltvirksomhet og veivedlikehold samt innsamling og gjenvinning av avfall.

Region Spesialprosjekt tilhører Veidekke Entreprenør AS, og omsetter for ca. 1,5 milliarder kroner (2009). Regionen har mobil virksomhet/prosjekter i Norge, Sverige og Danmark. Vi har spesialkompetanse innen store betongarbeider som bl.a. broer og industrianlegg, underjordsarbeid/tunnelvirksomhet, fundamentering og jernbane. Vi har egen maskinavdeling som betjener hele Veidekke Entreprenør AS. Det jobber 630 mennesker i Region Spesialprosjekt.

FirmaVeidekke
Fylke
Søknadsfrist31.12.2011

Vi har mange nye og spennende utfordringer foran oss, og i den forbindelse søker vi etter stikningsingeniører både innenfor fjellarbeid og betongarbeid/betongkonstruksjoner.

 

Søknad med kopi av cv og attester (vedleggene returneres ikke) sendes Veidekke Entreprenør AS, Att.: Olav Breivik, Postboks 504 Skøyen, 0214 Oslo. Eller på e-post: olav.breivik@veidekke.no

 

Ønsker du nærmere informasjon om stillingene, ta kontakt med:

Avdelingsleder Hallvard Holth, mob. +47 918 37 665,

epost: hallvard.holth@veidekke.no

Gunnar Olsen (Region Anlegg) mob. +47 970 44 538,

epost: gunnar.olsen@veidekke.no

 

Arbeidsoppgaver Som stikningsingeniør vil du få ansvar for:

 

Generell arbeidsstikking (div. utsetting/ innmåling)

Masseberegning

As-built - dokumentasjon

 

 

Ønskede kvalifikasjoner Vi søker primært etter personer med noen års erfaring i faget, som kan arbeide selvstendig og har evnen til å utvikle både bedriften, seg selv og sine medarbeidere. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

 

Vi tilbyr Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver

Godt fagmiljø

Kompetanseutvikling internt og eksternt

Hyggelige kollegaer i et hektisk og godt arbeidsmiljø

Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Pensjons- og forsikringsordninger

Medeierskap i bedriften

 

Søknadsfrist 31.12.2011

 

Kontaktperson Hallvard Holth

 

E-post kontaktperson hallvard.holth@veidekke.no

Vis flere stillinger: