Sommerjobb 2011

 

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

FirmaSkanska
FylkeHele landet
Søknadsfrist25.01.2011

Stillingsbeskrivelse

Kunne du tenke deg å jobbe på et av våre bygg- og anleggsprosjekter i sommer?

Skanska kan tilby deg en sommerjobb med smaken av det virkelige liv. Som student kan du hvert år være med på et av våre bygg- og anleggsprosjekter i sammenheng med sommerjobb. Hensikten er å lære deg som student hvordan ulike oppgaver og prosesser utføres i den praktiske hverdag.

Bygg og Anlegg

Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med og bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Da vil du være tilknyttet et av våre distriktskontor, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du kan reise hjem etter endt arbeidsdag.

Ved å jobbe i vår anleggsvikrsomhet vil du være med å bygge veier, bruer, kraftstasjoner og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger, og bor på brakke så lenge prosjektet varer. På brakka blir det sørget for mat og rene rom. Innen anlegg arbeider man vanligvis etter en 12 - 9-ordning, dvs. at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Ønsker du å jobbe i våre anleggsregioner, må du søke på et av følgende alternativ: Samferdsel og Energi, Industri, Bro og Marine eller City Builder Oslo.

 

Profil

Student - og har interesse for entreprenørbransjen

 

Kategorier

Annet

 

Søk stillingen

Vis flere stillinger: