Prosjektutviklere

 

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

FirmaSkanska
Fylke
StedSkanska Norge, Norge
Søknadsfrist31.01.2011

Stillingsbeskrivelse

Er du en erfaren prosjektutvikler, og klar for noe nytt? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Vi i Skanska Norge er inne i en vekstperiode, og har behov for å styrke vår kompetanse innen prosjektutvikling og tidligfasearbeid.

 

Profil

Fra idè til produkt

Som prosjektutvikler i Skanska Norge er du en av spydspissene i vårt salgsapparat. En prosjektidè er for oss ikke god nok, før vi gjennom godt prosjektutviklingsarbeid har skapt det produktet som løser kundens behov. Og det er prosjektutviklerens ansvar at kundenes forventninger ivaretas. Vi lever av fornøyde kunder, så du må evne å skape tillit både i markedet, hos våre kunder og internt i selskapet. For å klare det, tror vi du må ha en kombinasjon av følgende personlige egenskaper og fagkompetanse:

 

Personlige egenskaper

Som tillitsskapende må du være lyttende, spørrende og nysgjerrig. Du tør å utfordre, har forretningsteft, er kreativ og er både igangsetter og fullfører.

 

Fagkompetanse

Du må ha kommersiell forståelse for eiendomsutvikling og spesialkompetanse innen ett eller flere av byggtypene kontor, kjøpesenter, hotell, skole eller helse/omsorg. Du må ha basiskompetanse på byggtekniske aspekter og god kunnskap om alle prosessene i verdikjeden. Du må også være oppdatert på trender og utvikling i markedet som for eksempel energiforhold og grønne løsninger.

 

Kategorier

Prosjektutvikling

 

Søk stillingen

Vis flere stillinger: