Senior Bygningsingeniør

 

Rambøll er Nordens ledende leverandør av kunnskapsbaserte tjenester innen plan, design og teknikk. Vi har en sterk lokal forankring i Norge med 1200 medarbeidere fordelt på 27 kontorer. Vår virksomheten består totalt av 9000 medarbeidere og vi er etablert i 20 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape unike løsninger til det beste for både kundene, sluttbrukerne, miljøet og samfunnet omkring. Vi er involvert i noen av fremtidens mest spennende prosjekter. Våre tjenester skal resulterer i verdier både for oss som lever i dag, og for de som kommer etter oss.

Bygg og design Bygninger utgjør en integrert del av livet og samfunnet vårt. Rambølls ambisjon er å skape rimelige bygninger med lavt strømforbruk. Utfordringen består i å kombinere kjente og velutprøvde metoder med en innovativ tilnærming.

FirmaRambøll
FylkeOslo
StedOslo
Søknadsfrist15.02.2011

Avdeling Bygg i Oslo består av 28 medarbeidere. Vi prosjekterer alle typer bygg for både offentlige og private byggherrer.

Vi har i den siste tiden fått flere store oppdrag, blant annet tverrfaglig prosjektering av nytt Nasjonalmuseum på Vestbanen, og har behov for økt bemanning. Vi søker nå etter senior sivilingeniør/ingeniør med erfaring fra rådgiverbransjen eller tilsvarende.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

* Sivilingeniør/ingeniør med utdannelse innen konstruksjon.

* Ønsket med minimum 5 års relevant praksis.

* Gode samarbeidsevner både internt og mot kunder.

* God faglig kompetanse.

* Erfaring med bruk av program- og modelleringsverktøy er en stor fordel.

 

Vi tilbyr:

* En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.

* Høy faglig utvikling spesielt innen analyser, jordskjelv og BIM.

* Et dynamisk og godt arbeidsmiljø.

* Moderne lokaler.

* Moderne IT-utstyr og programvare.

* Konkurransedyktige betingelser.

* Deltakelse i Rambøll's flerårige program for medarbeiderutvikling; Rambøll Academy.

 

Rambøll i Oslo er sammesatt av flere fagmiljøer og har i dag rundt 350 medarbeidere. Kontoret ligger lokalisert på Skøyen i nye lyse lokaler, med nær tilknytning til offentlig kommunikasjon.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

 

Søk stilling

Vis flere stillinger: