Vi bygger VA-Norge

 

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 56 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist09.03.2011

Vil du være med på laget?

5 sivilingeniører/ingeniører er ønsket til Sandvika

Vårt fokus er å ivareta våre kunder og de ansatte og fremstå som et innovativt miljø. Norconsult har Norges største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk. Vi var fagansvarlig innenfor dette området i "State of The Nation" rapporten som avdekket et stort behov for oppgradering av VA-anlegg i årene som kommer. VA innen tilstøtende prosjekter i Samferdselsektoren får også en betydelig økning fremover. Norconsults arbeidsoppgaver spenner over alle faser innen prosjektering fra idé til realisering. Samtidig med en stor tyngde av oppgaver innen kompliserte større tverrfaglige by- og samferdselsprosjekter er det et økende fokus på innovasjon i FoU-prosjekter, behandlingsanlegg og overordnet planlegging.

Norconsult ønsker å dekke den økte etterspørselen etter rådgivningstjenester for VA-området, og som en begynnelse ønskes følgende stillinger besatt:

* VA-Design

Ingeniør med betydelig kompetanse og erfaring innenfor design av VA-stasjoner (behandlingsanlegg, pumpestasjoner, sammensatte transportanlegg etc). Vedkommende må beherske ”vanlige” design-verktøy innen DAK og gjerne 3D

* VA-behandlingsanlegg

Betydelig kompetanse og erfaring innenfor prosjektering, med hovedvekt på drikkevann. Den rette personen vil få en sentral rolle innenfor drift og utvikling av seksjonen

* VA-ledningsanlegg

Nyutdannet eller erfaren. Avhengig av erfaringsgrad vil aktuelle personer få oppgaver innenfor en variert prosjektportefølje.

Det tilbys gode betingelser i et godt og kreativt arbeidsmiljø som gir mulighet for utvikling av den enkeltes talenter.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Fortløpende ansettelser frem til fristen.

Vis flere stillinger: