Energi-rådgivere, Fjernvarme Varmeproduksjon

Rambøll, med sine 9000 ansatte, styrker satsningen på energi og har opprettet en egen global divisjon, Rambøll Energi. Dette skal gjøre Rambøll til Europas ledende rådgiver innenfor fornybar energi innen 2015. Rambøll Energi har i dag ca. 300 spesialister fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Finland, England og Norge. Ambisjonen er å vokse til ca 700 medarbeidere i løpet av 2012.

Vi har en spennende portefølje av energiprosjekter, og er blant annet involvert i Klemetsrud forbrenningsanlegg i Oslo, bioenergisentral på Lillestrøm og varmesentraler og fjernvarmeprosjekter i Trondheim.

Energy & Climate

The way we produce, transmit and consume energy has to keep pace with changes to the global climate. We provide our customers with cost-effective solutions that meet today’s rigorous standards.

FirmaRambøll AS
Fylke
Søknadsfrist28.02.2011

Vil du bli med å utvikle neste generasjons energiløsninger?

Vi ønsker å styrke vårt miljø som jobber med fjernvarme og varmeproduksjon. Vi søker derfor deg som har 2-5 års erfaring innenfor dette området. Vi ønsker at du har utdannelse innen energi og miljø eller produktutvikling og produksjon/maskin eller industriell økonomi og at du har erfaring fra ett eller flere av følgende områder:

 

Energiberegninger for å tilpasse løsning til energibehov

Prosjektering av fjernvarmeanlegg og varmesentraler

Driftserfaring med fjernvarmeanlegg og varmesentraler

Varmepumpeteknologi i tilknytning til fjernvarmeanlegg

Markedsanalyse innen fornybar energi

 

Som rådgiver bidrar du med selvstendig oppgaveløsning samtidig som du er en del av et team både internt og eksternt. Hos oss får du utviklet din fagkunnskap videre, både gjennom spennende og utfordrende prosjekter og gjennom Rambølls fagnettverk. Vi ønsker å være tilstede i hele prosjektforløpet, og er derfor involvert i prosjekter fra idefase, forstudier og detaljplanlegging til gjennomføring og driftsfase.

 

Fornybar energi er i fokus! Rambøll er en lokal partner med global kompetanse. Energi er ett av Rambølls mest profilerte tjenesteområder og vi samarbeider på tvers av landegrenser og fagområder. Dette gjør det mulig å dra veksel på energi-spesialister i andre land samtidig som vi samarbeider med andre fagmiljøer som tekniske systemer, anlegg og industri, byggfag og forurensning og miljø. Vi gir deg også mulighet til å delta i internasjonale prosjekter hvis ønskelig.

 

Et av Rambølls viktigste satsningsområder er kompetanseutvikling for våre ansatte. Gjennom Rambøll Academy vil du kunne følge et personlig tilpasset utviklingsprogram som kan gå i en faglig eller administrativ retning. Du vil jobbe i en organisasjon med stor takhøyde, der den enkelte gis ansvar og tillit. Vi vil at du skal trives hos oss og kan tilby deg utfordrende og utviklende oppgaver i et marked i sterk vekst, i tillegg til gode velferds- og personalordninger og et godt sosialt fellesskap.

 

Arbeidssted er Oslo eller Trondheim.

 

Ta gjerne kontakt med TotalConsult ved Torstein Sneisen m: 918 88 186 eller Bjørn Ivar Hansen (Oslo) tlf: 920 30234, eventuelt med Rambøll Energi ved Per Ove Skorpen (Country Manager Rambøll Energi) tlf: 951 60005 eller Linn Helland (avdelingsleder Rambøll Energi Oslo) tlf: 452 96963.

 

Søknad med CV sendes til TotalConsult via www.totalconsult.no

 

TotalConsult garanterer konfidensiell behandling, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.

Velkommen som søker!

 

Søknadsfrist 28. februar

Arbeidssted Trondheim og Oslo

Vis flere stillinger: