Systemutviklere, Sandvika

 

Norconsult Informasjonssystemer AS utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Selskapet er i dag en ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Nettinformasjonssystemer (NIS), kommunal fakturering, Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV), og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, kalkyler, byggeteknisk konstruksjon, DAK og systemleveranser. Våre løsninger ISY WinMap,ISY Proaktiv, ISY JobTech, ISY Eiendom, ISY G-PROG, ISY ByggOffice, ISY Prosjekt Økonomi og ISY CAD har over 10.000 brukere i Norge. Selskapet har ca. 120 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Larvik, Hamar og Lillehammer.

Norconsult Informasjonssystemer AS er et heleid datterselskap av Norconsult AS, som er landets ledende rådgivermiljø innen bygg- og anleggsbransjen med over 1650 medarbeidere. Norconsult er i sin helhet eid av de ansatte.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist21.02.2011

Seksjon FDV utvikler, markedsfører og selger løsninger for eiendomsforvaltning og FDV. Våre løsninger; ISY Eiendom og ISY JobTech er i dag blant de ledende systemer innen forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom og teknisk infrastruktur - med en lang rekke norske og internasjonale kunder. Vi er i front når det gjelder teknologisk utvikling og opplever stor oppmerksomhet rundt våre løsninger.

På grunn av økt aktivitet ønsker vi å styrke vårt utviklingsteam med flere motiverte medarbeidere. Du bør ha utdannelse på universitets- eller høgskolenivå, og gjerne noe erfaring fra systemutvikling og noe kjennskap til byggebransjen og FDV-løsninger.

 

Arbeidsoppgaver

* Programutvikling av Windows- og WEB- baserte applikasjoner

* Databaseutvikling

* Spesifikasjon, arkitektur, prosjektutvikling, dokumentasjon

* Prosjekt- og teamledelse

* Integrasjon og implementering i kundeprosjekter

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Relevant utdannelse og relevant erfaring innen IT og systemutvikling

* God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

* Systematisk, initiativrik, resultatorientert og utadvent

* Liker å ha kontakt med kunder og evner å stå på i travle perioder

* Kan arbeide selvstendig, men liker og verdsetter teamarbeid

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige kolleger

* Faglige utfordringer, der du har mulighet til å utvikle deg videre

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø der medarbeidere trives

* Fokus på kompetanse- og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter m.m.

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at er det kun de elektroniske søknadene som blir behandlet.

 

Vis flere stillinger: