Generelle søknader - 2011

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 56 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.12.2011

 

Norconsult er et ledende, norsk og internasjonalt, selskap i stadig vekst og vi søker derfor nye medarbeidere innenfor våre ulike forretningsområder. I tillegg til de annonserte stillingene på våre hjemmesider, er Norconsult hele tiden interessert i gode kandidater med erfaring innenfor våre ulike fagområder.

Norconsult kan tilby spennende karrieremuligheter med konkurransedyktig lønn og personalgoder. Muligheter for kontinuerlig læring gjennom våre prosjekter sikrer et høyt faglig nivå i hele konsernet. Vi bryr oss om våre medarbeidere og tilbyr uformelt og berikende arbeidsmiljø.

Vi fokuserer på å rekruttere dyktige, kunnskapsrike og entusiastiske mennesker Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling og aldersprofil.

 

Vi kan tilby:

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Spennende prosjekter med store faglige utfordringer

* Positivt og kreativt arbeidsmiljø

* Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

* Fadderordning for nyansatte

* Ulike sosiale arrangementer, studieturer, idrettslag, bedriftshytter mm

Vis flere stillinger: