Generelle søknader for nyutdannede - 2011

 

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 56 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
Fylke
StedHele landet
Søknadsfrist31.12.2011

Norconsult lyser løpende ut stillinger som retter seg spesifikt mot nyutdannede. I tillegg til å sende inn generelle søknader for nyutdannede, er det viktig å følge med i utlysning av stillinger som er presentert under annonserte stillinger.

Er du på jakt etter et fagmiljø hvor du får mulighet til å nyttiggjøre din evne til nytenkning, entusiasme, lagånd og samtidig ta et bredt ansvar? Da er Norconsult din arbeidsplass. Som nyutdannet, hvor du skal starte opp en spennende karriere, har Norconsult absolutt de rette mulighetene for deg.

Norconsult kan tilby spennende faglige utfordringer med konkurransedyktig lønn og personalgoder. Vi bryr oss om våre medarbeidere og tilbyr et uformelt og berikende arbeidsmiljø.

Vi fokuserer på å rekruttere dyktige, kunnskapsrike og entusiastiske mennesker Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling.

 

Vi kan tilby:

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Spennende prosjekter med store faglige utfordringer

* Positivt og kreativt arbeidsmiljø

* Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

* Fadderordning for nyansatte

* Ulike sosiale arrangementer, studieturer, idrettslag, bedriftshytter mm

Vis flere stillinger: