Erfarne sivilingeniører / ingeniører innen VVS-teknikk, Elektroteknikk og Automatisering

 

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 56 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.02.2011

Norconsults Trondheimskontor har ved oppkjøp av ProTeknologi AS etablert spesialkompetanse innen fagområdet VVS- og Elektroteknikk. Tilført kompetanse er relatert til komplekse tekniske installasjoner i sykehus og andre teknisk komplekse bygg. Oppdragene hittil har i hovedsak vært testing og verifisering av tekniske installasjoner samt styring og kontroll av ferdigstillelse. Det blir aktivt benyttet IT-hjelpemidler og egne utviklede applikasjoner som hjelpemidler for styring og kontroll av kvalitet, tid og økonomi. Vår erfaring har gitt et meget godt grunnlag for utarbeidelse av program for plan- og prosjekteringskriterier for tekniske installasjoner, kunnskap som er meget nyttig i tidlig fase ved tradisjonell prosjektering.

Vi har en økende oppdragsmengde i Trondheim og vil utvide vår kapasitet og styrke vår kompetanse innen tverrfaglig prosjektering. Vi søker etter erfarne sivilingeniører/ingeniører innen VVS-teknikk, Elektroteknikk og Automatisering. Erfaring/interesse relatert til spesialområder som anvendt IT i prosjekter, feilsøking, drift av bygninger er for oss interessant. Vi tilbyr et aktivt, ekspansivt, ungt, faglig interessant og utviklende miljø.

 

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter erfarne rådgivere som vil være med å utvikle våre markedsområder innen bygg og eiendom. Vi verdsetter erfaring fra tradisjonell prosjektering så vel som mer feltrelatert arbeidserfaring. Arbeidsoppgavene vil være tilknyttet tidligfase, problemløsning, testing/verifikasjon, igangkjøring, overtakelse og bistand til oppdragsgiver i reklamasjonsfasen og driftsfasen. Vår kompetanse på dette felt vil gi stor nytteeffekt i tradisjonell prosjektering, og du vil være med å videreutvikle vår prosjekteringsvirksomhet i Trondheim. Integrator i prosjekter (kompetansesamhandling) vil være en nøkkeloppgave.

Våre oppdrag er komplekse og krevende og gir utfordringer med hensyn til innsikt, kreativitet, tverrfaglighet (Integrator). Våre oppdrag er landsdekkende så noe reisevirksomhet kan påregnes.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Universitets- eller høyskoleutdannelse

* Ser muligheter og har evne til å videreutvikle disse

* Flink til å formulere deg muntlig og skriftlig.

* Praktisk erfaring fra feltarbeid

* Kreativ og løsningsorientert

* Faglig ambisiøs med analytiske evner

* God datakompetanse

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Mulighet for å utvikle vår satsning innen Tekniske Systemer og tverrfaglig prosjektering i Trondheim

* Tverrfaglig miljø hvor en samarbeider med arkitekter, og ingeniører/sivilingeniører

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 

Vi har gode kontorlokaler med moderne hjelpemidler og fleksible arbeidsplasser med muligheter for arbeide på kontoret, eksternt og på hjemmekontor. Vi har et godt arbeidsmiljø med fleksibel arbeidstid. Vi vektlegger samarbeidsevne og initiativ, men gir rom for vesentlig grad av selvstendighet i arbeidsoppgavene.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Ring oss gjerne for en prat.

Vis flere stillinger: