Areal- og transportplanleggere / utredere

 

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 56 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
SøknadsfristSnarest

Norconsult har økende oppdragsmengde og Trondheimskontoret er i sterk vekst. Faggruppen for Plan og Utredning ønsker å forsterke markedsposisjonen gjennom ansettelse av:

Areal- og transportplanleggere/utredere

Vår faggruppe Plan og Utredning er et tverrfaglig miljø med variert og faglig utfordrende oppdragsmengde. Vi gjennomfører tverrfaglige prosjekt på alle plannivå, hovedsakelig rettet mot samferdsel og infrastruktur. Noen av prosjektene våre for tiden er arealplaner for tre næringsareal i Frøya kommune, Sorgenfri/Tempeområdet, E39 Harangen - Høgkjølen, nytt Samisk kultursenter i Snåsa, bygge- og landskapsplaner for E6 sør, strategiske utviklingsplaner for Dovre- og Rørosbanen, mm.

 

Arbeidsoppgaver:

* Plan- og utredningsoppgaver

* Oppdragsledelse

* Bidra til å videreutvikle fagmiljøet i Trondheim

 

Aktuelle kvalifikasjoner og egenskaper:

* Erfaring fra utredninger, areal og transportplanlegging (ATP) og planer etter Plan- og Bygningsloven på ulike plannivå

* Kjennskap til plansystemet med konseptvalgutredninger (KVU)

* Erfaring med transportmodeller er en fordel.

* Kjennskap til GIS

* Kreativ og selvstendig

* Gode faglige og sosiale egenskaper

 

Vi tilbyr:

* Faglig utfordrende arbeid

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Godt arbeidsmiljø

* Fokus på kompetanse- og personalutvikling

* Eget fagnettverk for plan og utredning

* Studieturer

* Fleksibel arbeidsplass

* Nytt kontorlandskap

* Medeierskap i Norconsult

* Firmahytter, idrettslag, rabattordninger m.m.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi AS ved Trond Inge Halten, tlf. 916 25 377 eller Norconsult v/Leder i Trondheim Odd Inge Bardal tlf 454 04 633. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Norconsult i prosessens innledende del.

Vis flere stillinger: