Helse, miljø og sikkerhet (HMS) og kvalitet


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 56 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeVestfold
StedHorten
Søknadsfrist21.02.2011

Norconsults kontor i Horten har i dag 9 medarbeidere og er et kompetansesenter innen helse, miljø og sikkerhet (HMS), kvalitet, samfunnssikkerhet, beredskap og vannmiljø. Vi har stor pågang av oppdrag og ønsker å utvikle våre tjenester innen kontorets fagområder.

Kontoret vil doble sin bemanning og trenger derfor dyktige medarbeidere som har lyst til å jobbe i et tverrfaglig, åpent og uformelt rådgivermiljø. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke. Det er også mulig å arbeide ut fra andre kontorer i Norconsult dersom det er ønskelig.

Vi oppfordrer alle med kompetanse innen HMS- og/eller kvalitetsledelse til å søke. Norconsult er spesielt på jakt etter deg med kompetanse innen et eller flere av følgende temaer:

 

* Utvikling og implementering av HMS-/kvalitetsstyringssystemer.

* HMS-/kvalitetsledelse i prosjekter, herunder ivaretakelse av roller og oppgaver etter Byggherreforskriften.

* Risikoanalyse / risikovurdering.

* Arbeidsmiljøkartlegginger / -vurderinger.

* Håndtering av farlige stoffer.

* Industrivern og storulykke.

* Revisjoner/tilsyn.

 

Norconsult er en betydelig og etterspurt aktør innen HMS-rådgivning, både blant offentlige og private virksomheter. Gjennom målrettet og systematisk HMS-arbeid ønsker vi å bidra til at våre oppdragsgivere oppnår mer fornøyde medarbeidere, bedre inntjening og en forbedret bedriftsprofil samt et tryggere samfunn. Det systematiske HMS-arbeidet omfatter alle faser og nivåer i en virksomhet, og medvirkning er en kritisk faktor for et vellykket resultat.

I tillegg til å levere rene rådgivningstjenester innen HMS og kvalitet til våre oppdragsgivere, bidrar medarbeiderne ved kontoret også med HMS-kompetanse inn i Norconsults øvrige planleggings-/prosjekteringsoppdrag. Norconsult er Norges og en av Nordens største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi har stor påvirkningsmulighet på mennesker, ytre miljø og materielle verdier i de løsningene vi planlegger/prosjekterer og hjelper våre oppdragsgivere med å anskaffe, bygge, drifte og vedlikeholde, og systematisk HMS-arbeid er således viktig i all vår oppdragsgjennomføring.

Vi søker positive og engasjerte medarbeidere med god samarbeidsevne og tverrfaglig forståelse som kan bidra til utviklingen av tjenester innen HMS- og kvalitetsledelse ved kontoret.

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

* Faglige utfordringer og muligheter for utvikle deg i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling.

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes vårt elektroniske søknadsskjema på www.norconsult.no

 

Vis flere stillinger: