Kolo Veidekke årets asfaltlegger

Norsk Asfaltforening har tildelt Kolo Veidekke prisen for Årets asfaltjobb 2010.

Kolo Veidekke avdeling Søndre Akershus og Østfold fikk prisen for Årets asfaltjobb 2010 under Asfaltdagen.

Kole Veidekkes asfaltlag med bas Arne Kallevik i spissen, fikk prisen for blant annet asfaltleggingen ved Fv. 738 Berge – Nordsolberg, Fv. 233 Hovin - Mørkåsen og Fv. 114 Trøsken -Steinbekk.

Ifølge Asfaltforeningen har disse strekningene stor variasjon i bredde og til dels krevende kurvatur. Veiene har i tillegg et komplekst skadebilde som Kolo Veidekke har valgt gode metoder for å løse.

- Asfaltlaget får prisen for godt utført fagarbeid kombinert med god gjennomføringsevne og fremdrift på et veinett med betydelige utfordringer, opplyste prisutdeler Johnny M. Johansen.

Kolo Veidekkes asfaltlag roses også for et godt samarbeid med Statens vegvesen.

Asfaltforeningen har de siste årene satt søkelyset på de som faktisk står for det endelige resultatet ute på veiene. Prisen for Årets asfaltjobb baseres på innsendte forslag fra bransjen og Asfaltforeningen plukker ut vinneren i tett samarbeid med Veiteknisk Institutt.

Kolo Veidekke vant årets pris i konkurranse med fem andre forslag.

Asfaltlaget som ble hedret består av Arne Kallevik (bas), Øyvind Moen, Patrik Andersson, Niclas Jevert, Reidar Gulbrandsen, Bjørn Lintho og Jan Nygård (anleggsleder).