Anleggsdagene jubilerer

Anleggsdagene nummer 30 arrangeres med rekorddeltakelse. (Se bildekarusell)

Maskinentreprenørrense Forbund (MEF) mener det var et meget vellykket grep å arrangere Anleggsdagene over tre dager. I løpet av de siste årene har nemlig antallet deltakere gått fra rundt 450 til 800.

Anleggsdagene startet med Kvalitetssikring-, HMS- og Jussdagen. Samferdselsdagen, som er den desidert best besøkte, fulgte dagen derpå. Anleggsdagene avsluttes med tre parallelle programmer som har fått navnet VA-dagen, Sprengningsdagen og Ressursgjenvinningsdagen.

Den tradisjonsrike Leverandørmartn er også en viktig del av Anleggsdagene. Utstillerdelen har vært utsolgt i lang tid og rommet i år drøye 60 aktører.

– Anleggsdagene har utviklet seg til å bli bransjens viktigste møteplass, uttalte MEFs styreleder Arnstein Repstad under Samferdselsdagen.

Også MEF fortsetter å vokse. Med 20 nye medlemsbedrifter det siste året har MEF nå vel 1970 medlemsbedrifter som har rundt 24.000 ansatte.

Bildekarusellen viser bilder av foredragsholdere under Samferdselsdagen, samt stemningsbilder fra programposten ”Utstillingsvandring med øl”.