KOPI av Serviceplanlegger

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med 34.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 64 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er er selskap i Atlas Copco gruppen innenfor forretningsområdet Construction and Mining Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 75 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2009 for 368 mill. kroner.

 

FirmaAtlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS
Fylke
Søknadsfrist04.02.2011

Vi søker en engasjert og kreativ serviceplanlegger til vår serviceavdeling med hovedansvar å planlegge, gjennomføre og avslutte serviceoppdrag. Vi har oppdrag ute hos våre kunder og på eget verksted. Stillingen medfører utstrakt kontakt med våre kunder, leverandører og servicepartnere. Stillingen inngår i vårt Parts & Service team med fokus på kundeservice.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Daglig planlegging av serviceresursser. Løpende kontakt med kunder og serviceteknikere i felt. Koordinere reservedeler til serviceoppdrag. Fortløpende registrere og avslutte serviceoppdrag. Vurdere kundens kredittverdighet og kredittgrenser. Utstrakt kontakt med egen salgs og markedsavdeling. Sørge for tilbakemeldinger fra våre kunder på utførte oppdrag.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Teknisk utdannelse innenfor maskin eller elektronikk, evt. relevant erfaring. Må kunne kommunisere på en åpen og imøtekommende måte. Gode samarbeidsegenskaper. Strukturert. God IT kompetanse. Gode ferdigheter i engelsk/norsk, skriftlig og muntlig.

Lokalisering:

Langhus i Ski kommune

 

Har du spørsmål vedrørende stillingen, kontakt

Servicesjef Gunnar Schmidt på tlf. 64 86 03 38/91 82 86 30 eller

Personalsjef Wenche Fossli tlf. 64 86 03 52/93 81 11 18.

Kortfattet søknad vedlagt CV sendes

wenche.fossli@no.atlascopco.com

Søknadsfrist: 4. februar

Vis flere stillinger: