AF Gruppen søker HMS/ KS Sjef

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 5,4 mrd og ca 2000 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

AF Anleggs arbeid omfatter prosjekter innen infrastruktur og samferdsel, samt utbygging i forbindelse med byutvikling.

Forretningsenheten utfører produksjon av tunneler og fjellhaller for vannkraft, vei-, flyplass- og jernbaneprosjekter, samt andre prosjekter for industriformål. I tillegg utfører enheten tjenester innen underjordsservice.

AF har gjennomført mange store og kompliserte infrastrukturprosjekter. Vi har vært en sentral aktør i de fleste større samferdselsprosjekter utført i Norge i senere tid. AF Anlegg står blant annet for utbyggingen av det nye vegsambandet T-forbindelsen, mellom Karmøy, Tysvær og Haugesund i Rogaland.

Firma
Fylke
SøknadsfristSnarest

AF Anlegg er konsernets største forretningsenhet og har for tiden en rekke komplekse og krevende anleggsprosjekter. Forretningsenheten er i vekst og intern omorganisering medfører at vi søker en arvetager for nåværende HMS/KS-sjef.

 

Arbeidsoppgaver:

•Kontrollfunksjon innen HMS i forretningsenheten

•Pådriver og yte faglig støtte i HMS- og kvalitetsarbeidet i forretningsenheten/prosjekter

•Organisere, lede og gjennomføre HMS-revisjoner i enheten (sertifisert etter ISO 9001 og 14001)

•Koordinere og sikre pålitelig rapportering av HMS-resultater

•Analysere og følge opp utviklingen av HMS-resultater og avvik

•Identifisere og iverksette forbedringsaktiviteter

•Delta i HMS nettverksorganisasjonen i AF Gruppen.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har noen års erfaring med HMS arbeid og praktisk erfaring fra prosjekter. Kontaktflaten i stillingen er bred overfor alle prosjektene og du har en praktisk tilnærming til utfordringer som krever aktiv tilstedeværelse. I din rolle som rådgiver evner du å tilføre prosjektene kunnskap som gjør oss bedre. Du er ryddig, systematisk og har gode formuleringsevner. Det må påregnes noe reisevirksomhet.

Vil du vite mer, ta kontakt en av kontaktpersonene for ytterligere informasjon.

 

Kontaktpersoner:

Harald Skyttern Berg, Personalsjef

tlf: 22 89 11 20

mob: 928 10 076

 

Morten Midtskog, Direktør

tlf: 22 89 11 00

mob: 900 84 911

 

Tom Staavi, KS/HMS sjef

tlf: 22 89 15 11

mob: 970 22 344

Vis flere stillinger: