Prosjektledere

Kruse Smith AS er blant Norges ledende entreprenørfirma. Vi har organisert lvikår entreprenørvirksomhet i 3 regioner – Vest, Syd og Øst. Region Vest har sin virksomhet i Rogaland; kontor på Forus og i Haugesund.

Region Syd har distriktskontorer i Kristiansand, Arendal, Kragerø og Lyngdal. Region Øst har sine kontorer på Lillestrøm og i Oslo (Skutle AS). I tillegg har vi egne forretningsområder innen Bolig og Eiendomsutvikling og Kruse Smith Anlegg. Vi har også etablert aksjeselskaper innen forretningsområdene Eiendom og Prosjektutvikling; - hhv Kruse Smith Eiendom AS og Kruse Smith Prosjekt AS. Vi har for tiden ca.1000 ansatte i hele konsernet, og hovedkontoret ligger i Kristiansand. Kruse Smith omsetter årlig for ca. 3,0 milliarder kroner.

FirmaKruse Smith AS
Fylke
Søknadsfrist31.01.2011

Hovedarbeidsoppgaver:

– Gjennomføring av prosjekter i alle typer entrepriseformer

– Ivareta egne ansatte, samarbeidspartnere, Helse/Miljø/Sikkerhet (HMS), fremdrift, kvalitet, tekniske løsninger og økonomi i prosjektet.

– Kontakt mot kunder, myndigheter og rådgivere.

– Styring av egne ansatte, underentreprenører og leverandører.

– Innhenting og evaluering av tilbud, samt utarbeide kontrakter med underentreprenører og leverandører.

– Innsalg av avdelingens tjenester hos nye og etablerte kunder.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Sivilingeniør eller ingeniør innen byggfag med relevant erfaring fra entreprenør- og/eller konsulentvirksomhet. Vi har en sterk overvekt av menn i vår virksomhet. Vi ønsker derfor å styrke kvinneandelen i vår driftsorganisasjon og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Prosjektlederen må beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser i et solid og velrenommert firma. For nærmere opplysninger om stillingen ta gjerne kontakt med driftsleder Arne Reidar Bronebakk tel. 970 90 106 (Kristiansand), Glenn Buland tlf. 916 49 030 (Lyngdal) eller regiondirektør Jon Syrtveit tel. 952 68 782.

 

For nærmere opplysninger om stillingen ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere

Torbjørn Ravnaas tlf. 906 88 997 eller Frank Amundlien tlf. 916 46 600. Søknad med CV

sendes via: www.mentorpartner.no. innen 31. januar 2011.

Vis flere stillinger: