Økonomisjef

BAS Maskinutleie AS er et selskap i BackeGruppen. Selskapet leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg, og har 46 ansatte. Vi er lokalisert på Hof i Vestfold, Lindeberg i Sørum/Frogner, Gjøvik, Elverum og Grålum i Østfold. Selskapet er inne i en periode med sterk vekst. BackeGruppen er en av landets ledende entreprenører og hadde i 2010 en omsetning på ca. 2.300 mill. kroner. Mer informasjon på www.backe.no

FirmaBAS Maskinutleie AS
Fylke
Søknadsfrist28.01.2011

Økonomisjefen rapporterer til daglig leder og får en svært selvstendig rolle i et selskap i vekst. De operative regnskapsfunksjonene i selskapet ivaretas i hovedsak av en egen serviceavdeling i BackeGruppen, så hovedfokus i stillingen blir budsjettering, rapportering, likviditetsstyring, controller-funksjon og videreutvikling av selskapets økonomirutiner. En viktig funksjon er ansvaret for utleiesystemet.

Vi søker en usnobbete, fleksibel og arbeidsom siviløkonom/høgskolekandidat med noen års relevant erfaring. Kjennskap til økonomisystemet Navision er en fordel. BAS har et uformelt og trivelig arbeidsmiljø og tilbyr varierte oppgaver og gode utviklingsmuligheter.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen og selskapet kan du kontakte daglig leder Hans Petter Karlsen, BAS Maskinutleie AS, tlf. 455 14 495 eller vår rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 99 55 44 11.

Søknad med CV sendes krog.co@online.no innen 28.1.2011.

Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: