Innkjøper

Baneservice er en ledende leverandør av entreprenør og terminaltjenester til jernbanerelatert virksomhet i Skandinavia. Med fremtidsrettet kompetanse støtter vi våre kunder i å levere sikre, effektive og miljøvennlige transportsystemer. Omsetningen for konsernet i 2010 var på ca NOK 700 mill. Hovedkontoret ligger i Oslo sentrum. Se gjerne www.baneservice.no

Divisjon prosjektstøtte består av forskjellige støttefunksjoner for de operative divisjonene og består av 35 medarbeidere.

Baneservice er i sterk vekst. Det satses på jernbane, sporveier og bybaner i Skandinavia. Som et resultat av dette er vi i en vekstfase på ressurs- og bemanningssiden. Vi har de to siste årene ansatt over 150 nye medarbeidere og søker stadig modige og ansvarlige ledere og nøkkelpersoner.

FirmaBaneservice
Fylke
SøknadsfristSNAREST

Innkjøp - Forhandlinger - Analyse - Leverandøroppfølging

 

Du vil ha ansvar for innkjøp og forhandlinger i tett samarbeid med prosjektene i Norge, tidvis også i Sverige. Du vil også ha ansvar for diverse logistikkoppgaver. Innkjøpsfunksjonen er tilknyttet Logistikkavdelingen, som igjen er en del av Divisjon prosjektstøtte. Stillingen rapporterer til logistikksjef.

 

Du har relevant utdannelse på høyskolenivå, samt innkjøps- og forhandlingserfaring, gjerne fra prosjektrelatert bransje. Du er erfaren i bruk av Excel og har kjennskap til bruk av innkjøp- og lagerstyringssystem.

 

Du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne (norsk og engelsk/tysk) og er strukturert, selvstendig, analytisk, resultatorientert, positiv holdning og gode samarbeidsevner.

 

Vi tilbyr

en stilling med gode muligheter til å skape synlige resultater på kort tid. Du vil få bidra til å skape mer jernbane for pengene, samt å drive Norge miljømessig fremover. Vi tilbyr fleksible arbeidstidsordninger og konkurransedyktige betingelser. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater med innvandrerbakgrunn til å søke.

 

Kontakt: Stein-Sverre Wold i Compass

90 68 82 70

Søk på stillingen ved å benytte linken under:

http://www.compass.no/stillingledig.aspx?docid=60

Vis flere stillinger: