Nordskogen styreleder i Norsk senter for prosjektledelse

Statsbyggs byggherredirektør Hilde Nordskogen tar over styreledervervet etter Statoils Halvdan Brustad i Norsk senter for prosjektledelse, - "den nasjonale kunnskapsarenaen for prosjektledelse".

Hilde Nordskogen ble valgt til ny styreleder på NSPs styremøte 2. desember 2010. Nordskogen har vært medlem av styret siden 2005 og overtar ledervervet etter Halfdan Brustad (Statoil). Hun er valgt for perioden 1.1.2011 til 31.12.2011.

Styreleder skal være kontaktperson mellom NSP og styret, lede styremøter og påse at senteret jobber i henhold til strategi og årets handlingsplan.

- Jeg synes dette er en viktig kunnskapsarena å delta i. Statsbygg kan bidra inn i dette senteret med sin kompetanse. I tillegg er det mye å lære både av akademia og andre partnere og medlemmer, sier Nordskogen.

Statsbygg har vært med på å etablere senteret, og har deltatt aktivt som partner siden 2000. Foruten Statsbygg, er Forsvaret, Norsk Hydro, Statoil og Telenor partnere i senteret. I tillegg har senteret en rekke medlemmer og akademiske partnere, deriblant NTNU, BI og SINTEF.