Avdelingsleder for lokalmarkedet i Kristiansund

Lønnheim Entreprenør AS er hovedvirksomheten i Lønnheim-gruppen, med hovedkontor i Kristiansund og avdelingskontor i Oslo. Vi er markedsledende i Norge innen bygging av bygg for idrett og kultur. I tillegg skal vi være en foretrukken leverandør av næringsbygg nasjonalt. Budsjettert omsetning i 2011 er 300 MNOK. Ordremengden er økende, og vi ser for oss en sterk vekst de nærmeste årene. Vi skal forsterke vår posisjon både lokalt i Kristiansund og i vårt nisjemarked nasjonalt, og søker derfor etter:

FirmaLønnheim Entreprenør AS
FylkeMøre og Romsdal
SøknadsfristSnarest

 

Spennende lokal lederstilling for prosjekter i Kristiansund med nærområde

 

Du får fullt ansvar fra kundekontakt til ettermarked

I strategiplanen for Lønnheim Entreprenør AS er det lagt opp til en jevn og sterk vekst i årene fremover. Målet er en omsetning på ca 500 MNOK med et resultat på 5 % på bunnlinjen i 2015.Selskapet mål er å være markedsledende i Norge innenfor bygg for idrett og kultur, og i tillegg være en foretrukket leverandør av næringsbygg nasjonalt. I dette markedet skal konkurransefortrinnet være å ha best kompetanse på hele produktet fra ide til bygg i drift.

Selskapets entreprenøravdeling i Kristiansund er en lokal aktør for større og mindre oppdrag på Nordmøre. Avdelingen tilbyr totalentrepriser, hovedentrepriser og delte entrepriser og målet er å være en konkurransedyktig entreprenør innenfor næringsbygg, undervisningsbygg, boligprosjekter over 10 MNOK og spesialoppdrag.

Lønnheim Entreprenør AS har i det siste sikret seg flere større ordrer for produksjon frem mot 2012 og har en god posisjon for å sikre seg ytterligere nye kontrakter. Selskapet ønsker en mer målrettet satsning på prosjekter i Kristiansund med nærområder, definert som innenfor dagpendleravstand fra byen. Derfor søker selskapet nå etter avdelingsleder for lokalavdelingen i Kristiansund.

 

Stillingen rapporterer til administrerende direktør i Lønnheim Entreprenør AS og arbeidssted er hovedkontoret i Kristiansund.

 

Hovedfunksjon

· Drive aktiv kundekontakt og kundeoppfølging, og ta ansvar for hele prosessen fra prosjektstart til garantitidens utløp.

· Lede flere mindre prosjekter gjennom egen anleggsleder/formenn på byggeplass.

· Være prosjekteier internt i Lønnheim som innebærer å besørge at byggeplassene blir tilført ressurser, organisert og ledet slik at målsetningene blir oppnådd og kravene blir innfridd.

 

Personlige egenskaper

· Har forretningsmessig forståelse, har overblikk og innlevelsesevne

· Er markedsorientert og en god relasjonsbygger

· Er strukturert

· Har naturlig autoritet, høy integritet og sterk resultatorientering

· Er god til å kommunisere, er samarbeidsorientert og løsningsfokusert

· Har høy egenmotivasjon og trygghet

 

Erfaring

· Minimum 5 års relevant erfaring fra byggevirksomhet

· Erfaring fra drift av byggeplass som anleggssleder eller tilsvarende er en fordel

· Kalkulasjonskompetanse

· Erfaring i bygging av kunderelasjoner

· Erfaring fra totalentrepriser

· Relevante datakunnskaper

Utdannelse

· Fortrinnsvis byggingeniørutdannelse på høyskolenivå eller høyere.

 

Spørsmål kan også rettes til administrerende direktør Nils Petter Vegsund tlf: 40 01 05 17 eller til vår rådgiver i De4 search & consulting, Esten Solberg tlf: 93 25 25 11. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Søknad på stillingen sendes snarest til: esten.solberg@de4.no  

Vis flere stillinger: