Lederskifte i Dr.techn.Olav Olsen

Olav Weider er ny daglig leder i Dr.techn.Olav Olsen. Weider har variert erfaring fra næringslivet, sist som ansvarlig for forretningsutvikling i Dr.techn.Olav Olsen.

Weider er bygningsingeniør fra NTNU og har også en MBA fra BI. Tor Ole Olsen, daglig leder de siste 15 årene, vil fortsette i selskapet og blant annet bidra til å utforme strategien for fremtidens Dr.techn.Olav Olsen. Han har ledet selskapet til en meget anerkjent posisjon, nasjonalt og internasjonalt, og takkes for dette.

Styret er styrket med Frederik Steenbuch og Jan Moksnes, begge med omfattende erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Moksnes er styreformann. Ytterligere styremedlemmer er Erik Grønner, Inga Due, Tor Ole Olsen og Harald Rogne. Tidligere styreleder gjennom 20 år, Harald Skjerve-Nielssen, takkes for god og avgjørende innsats i Dr.techn.Olav Olsen's meget spennende virksomhet.

Dr.techn.Olav Olsen er et av Norges ledende konsulentfirmaer innen konstruksjon og marin teknikk og ledende i verden innen prosjektering av offshore betongkonstruksjoner.

http://www.olavolsen.no