Anleggsdagene for 30. gang

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) ønsker 18. januar velkommen til Anleggsdagene, som i år arrangeres for 30. gang.

Årets arrangement blir enda mer profesjonelt og praktisk innrettet mot aktørene i anleggsmarkedet.

En rekke interessante foredragsholdere, med samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa i spissen, sørger for et solid faglig innhold.

Anleggsdagene 2011 finner sted tirsdag 18. til torsdag 20. januar på Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen.

Tirsdag 18. januar er satt av til ”Kvalitetssikrings-, HMS- og jussdagen”, ”Samferdselsdagen” finner sted onsdag 19. januar, mens ”VA-dagen”, ”Sprengningsdagen” og nykommeren ”Ressursgjenvinningsdagen” går av stabelen torsdag 21. januar.

Fylkeskommunene overtok ved årsskiftet 2009/2010 ansvaret for mer enn 17.000 km riksveger fra staten, og er dermed landets største vegforvalter. Hvordan har dette gått så langt? Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa kommer for å snakke om status og utfordringer ett år etter at Forvaltningsreformen ble innført.

Anleggsdagene er en unik anledning til å få anleggsbransjen i tale – her er ”alle” samlet over tre dager med rikelig tid til både fagseminar, anleggsutstillingen ”Leverandørmart’n” og sosialt samvær. Fjorårets arrangement tiltrakk seg 770 besøkende, som var ny deltakerrekord, og MEF har forhåpninger om å forbedre denne rekorden i år. Samtidig er Leverandørmart’n minst like etterspurt i år som før, og årets tilmålte utstillerplasser var bortbestilt allerede i månedsskiftet oktober/november.