Norconsult sterkere på vindkraft

Markedslederen Norconsult har kjøpt alle aksjene i Ask Rådgivning som vil styrke Norconsults posisjon som ledende energirådgiver.

Ask Rådgivning AS videreføres i form av et heleid datterselskap av Norconsult og fortsetter virksomheten i dagens kontorlokaler i Oslo ut 2011. Fra neste nyttår vil Ask Rådgivning bli innlemmet i Norconsult som en egen enhet i selskapets Energidivisjon.

Ask Rådgivning ble etablert i 2006, og har i dag en sterk stilling som rådgiver innen prosjektledelse, planlegging, konsekvensutredning og tillatelsesspørsmål for energiprosjekter.

– Med Ask Rådgivning på laget vil Norconsult styrke sin kompetanse særlig innen miljø- og energiområdet og innen vindkraftplanlegging. Dette vil ytterligere styrke vår posisjon som ledende energirådgiver, sier administrerende direktør John Nyheim i Norconsult.

– Ved å bli en del av Norconsult, vil våre kunder få tilgang til komplett teknisk kompetanse på energiområdet. Dette vil føre til at vi kan betjene nye og tidligere kunder på en enda bedre måte, kommenterer Elise Førde som er daglig leder i ASK Rådgivning.

Ask Rådgivning er det andre oppkjøpet av Norconsult ved virkning fra nyttår. På årets første arbeidsdag ble det kjent at Gjøvik-rådgiveren Palm & Bratlie blir en del av Norconsult.