Salgssjef samt salgskonsulent

Glasopor skumglass er et nytt konstruksjonsmateriale med helt unike byggeegenskaper, og er som skapt for vanskelige norske grunnforhold. Glasopor skumglass produseres utelukkende av resirkulert glassemballasje, innsamlet gjennom returordninger over hele Norge. Produktet har skapt stor interesse i bygg og anleggsmarkedet, bl.a. på grunn av sin miljø- og ressursvennlige profil. De viktigste målgruppene for Glasopor er byggherrer, tekniske konsulenter, arkitekter og entrepenører. Selskapet er inne i en spennende fase med økende etterspørsel og vi trenger derfor å styrke vårt salgsapparat.

FirmaNorsk Glassgjenvinning AS
Fylke
Søknadsfrist10.02.2011

Salgssjef

Til vår salgs- og markedsavdeling søker Glasopor en kreativ og resultat­orientert salgssjef. Som salgssjef får du ansvar for planlegging og gjennomføring av alle våre salgs- og markedsaktiviterer. Salgssjefen vil være ansvarlig for utarbeidelse og gjennomføring av bedriftens salgs- og markedsstrategi. Du vil også være involvert i videreutviklingen av Glasopors produktspekter. Salgssjefen inngår i bedriftens leder­gruppe og rapporterer til administrerende direktør.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Personen vi ser etter har god kjennskap til bygg og anleggsbransjen. Du har flere års erfaring fra salg/salgsledelse og kan vise til meget gode resultater. Du har teknisk bakgrunn, gjerne ingeniør/siv. ingeniør, med geoteknikk, anleggsteknikk eller veibygging som mulige fagområder.

Glasopor er et selskap med store vekstambisjoner og hos oss vil du få spennende utfordringer og mulighet til å jobbe med en av de mest interessante produkt­konseptene i bygg og anleggsmarkedet i Norge. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert firmabil og pensjonsordning. Arbeidssted er Oslo.

 

Salgskonsulent

Til vår salgs- og markedsavdeling søker Glasopor en dyktig selger. Som salgs­konsulent inngår du i vårt selgerteam, og får ansvar for salg og markeds­føring av Glasopor mot det profesjonelle bygg og anleggsmarkedet i Norge. Salgskonsulenten rapporterer til salgssjefen.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert medarbeider som ønsker å delta i utviklingen av et nytt og spennende bygge­materiale. Du har salgserfaring, gjerne fra bygg og anleggsbransjen, og kan vise til gode resultater. Du har godt humør, stor grad av selvstendighet og pågangsmot. Teknisk kompentanse er en fordel. Du må evne å se muligheter, sørge for framdrift, samt være vant til å jobbe hardt for å nå dine mål.

Hovedmarkedet for Glasopor ligger på Østlandet, men reisevirksomhet til andre deler av landet må påregnes. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert firmabil og pensjonsordning. Arbeidssted er Oslo.

 

Kontakt

Ta kontakt med adm. dir. Kjell Håkon Helgesen (tlf 913 97 732) eller markedssjef Jacob Smith (tlf 970 31 823) for ytterligere opplysninger om stillingene. Søknader sendes på epost til norsk@glassgjenvinning.no innen 10. februar.

www.glasopor.no

Vis flere stillinger: