Senior planarkitekter / planlegger


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
SøknadsfristSnarest

Vi søker etter erfarne planarkitekter/planleggere med minimum 6 års erfaring til vårt kontor i Sandvika

Som erfaren planarkitekt/planlegger ønsker vi at du kan lede prosjekter, bidra til å videreutvikle miljøets fagområder, samt delta i markedsarbeid. Vi ønsker at du ser helhet i planfaglige oppgaver og har et stort faglig engasjement.

Norconsult har gjennom de siste årene bygget opp et solid miljø innen areal- og byplanlegging, arkitektur og landskapsarkitektur. Totalt arbeider det over 120 medarbeidere innen disse fagene i Norconsult.

Norconsult vant i 2008 den åpne internasjonale konkurransen om prosjektering av ny bypark på Nedre Foss på Grünerløkka i Oslo, og våren 2010 var Norconsults arkitekter og planleggere med på å vinne idékonkurransen om klimanøytral byutvikling av Strømsø sentrum i Drammen med bidraget “Look to Strømsø”.

Vi har også i tiden fremover en rekke spennende prosjekter innen by-/stedsutvikling, planlegging og prosjektering. Våre oppgaver spenner over alle plannivåer og et stort spekter av utbyggingstiltak. Bærekraftig byutvikling og arealbruk er et av våre satsningsområder.

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no

Vis flere stillinger: