Sommerjobb / praksisplass - divisjon plan og samferdsel

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist07.03.2011

Divisjon Plan- og Samferdsel i Sandvika har behov for flere sivilingeniører og ingeniører innen våre fagområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser sommeren 2011. Vi er et bredt tverrfaglig sammensatt miljø med ca 80 sivilingeniører, ingeniører, arkitekter og landskapsarkitekter.

Vi arbeider innenfor fagområdene veg, gate, jernbane, sporvei, trafikk, by- og regionplanlegging, utredninger og analyse, landskap og arkitektur.

 

Vi tilbyr

En sommerjobb/praksisplass hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen prosjektering av veger, gater, jernbane, sporvei, trafikk, flyplass og plan. Vårt tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena innen rådgivende ingeniørvirksomhet.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Gode evner og interesse innen de aktuelle fag, og med gode karakterer innen sentrale fag

* Utadvent og omgjengelig og som liker å arbeide i team

* Noe erfaring med dataverktøy slik som DAK er fint, men ikke påkrevd

 

Innsendelse av søknad

Vi vil primært foretrekke kandidater som har gjennomført 3. eller 4. årskull i masterstudiet. Kandidater fra tidligere årskull eller fra ingeniørhøyskole er også aktuelt.

Søknad med CV, vitnemål/karakterutskrifter og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

Vis flere stillinger: