Erfarne sivilingeniører/ingeniører Veg


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
SøknadsfristSnarest

Norconsult har Norges største rådgivende miljø innen samferdselsplanlegging og dekker alle fagområder som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette samferdselsanlegg fra idé til realisering. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Vi ønsker flere flinke og hyggelige medarbeidere. Vi kan love dere interessante og utviklende roller i Norges mest spennende og omtalte samferdselsoppdrag, et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Ønsker du å arbeide med veg, gate, trafikk, flyplass eller annet innen samferdsel og transport er Norconsult stedet for deg.

Seksjonen Veg (22 medarbeidere) utgjør et bredt og slagkraftig fagmiljø. Seksjonen er en del av divisjon Plan og Samferdsel i Sandvika. Vi har en god blanding av medarbeidere, både yngre dyktige fagpersoner og fagpersoner med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt.

Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Vi søker medarbeidere primært til vårt hovedkontor i Sandvika, men andre kontorer kan også være aktuelt.

 

Arbeidsoppgaver

* Planlegging og prosjektering i små og store veg- og gateoppdrag

* Varierte arbeidsoppgaver innenfor i hovedsak detalj- og byggeplanstadiet

* Fag- og disiplinansvar i oppdrag

* Oppdragsledelse

* Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsoverslag

* Oppfølging på byggeplass

* Tilbudsarbeid

* Mulighet for utenlandsoppdrag

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Sivilingeniører/ingeniører med mer enn 5 års relevant erfaring

* Erfaring i bruk av tradisjonelle prosjekteringsverktøy

* Anleggserfaring

* Gode evner og interesser for fagområdet

* Sosial legning med interesse for teamarbeid

* Kreativ og løsningsfokusert

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Sterke og brede fagmiljøer. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse

* Miljøbevisst samfunnsplanlegging

* Yngres råd, fadderordning og kompetanseutviklingsplan

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: