DAK/BIM systemkonsulenter


Norconsult Informasjonssystemer AS Norconsult Informasjonssystemer AS utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Selskapet er i dag en ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Nettinformasjonssystemer (NIS), kommunal fakturering, Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV), og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, kalkyler, byggeteknisk konstruksjon, DAK og systemleveranser. Våre løsninger ISY WinMap,ISY Proaktiv, ISY JobTech, ISY Eiendom, ISY G-PROG, ISY ByggOffice, ISY Prosjekt Økonomi og ISY CAD har over 10.000 brukere i Norge. Selskapet har ca. 120 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Larvik, Hamar og Lillehammer.

Norconsult Informasjonssystemer AS er et heleid datterselskap av Norconsult AS, som er landets ledende rådgivermiljø innen bygg- og anleggsbransjen med over 1650 medarbeidere. Norconsult er i sin helhet eid av de ansatte.

FirmaNorconsult Informasjonssystemer
Fylke
StedSandvika, Bergen, Stavanger
SøknadsfristSnarest

Norconsult Informasjonssystemer utvikler, markedsfører og selger DAK applikasjoner for bygg & anlegg og olje & gass industrien. I tillegg leverer vi betydelige rådgivingstjenester innen BIM koordinering, LifeCycle Information, 2D / 3D DAK og teknisk informasjon i de samme markeder.

På grunn av økt etterspørsel nasjonalt og internasjonalt ønsker vi å styrke vårt team av DAK /BIM systemkonsulenter med nye og motiverte medarbeidere. Våre systemkonsulenter har varierte oppgaver internt og eksternt, hovedsakelig knyttet til våre produkter. Vi samarbeider med leverandører som Oracle, Bentley, Autodesk og Microsoft.

Du bør ha utdannelse som ingeniør, sivilingeniør, cand. scient eller arkitekt og helst ha erfaring med bruk av 2D/3D DAK/BIM fra bygg/anlegg eller olje/gass. Erfaring med kundeoppfølging, kundestøtte, kurs eller lignende er en fordel.

 

Arbeidsoppgaver

* Implementering og vedlikehold av våre 2D/3D løsninger hos kunder

* Opplæring/kurs i bruk av utvalgte løsninger

* Spesifisering / testing i utviklingsprosjekter

* Teknisk informasjonsforvaltning inkl tegningsadministrasjon

* Noe salgs- og markedsaktiviteter

* Delta i interne og eksterne prosjekter

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Utadvendt og gode kommunikasjonsevner

* God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

* Strukturert og resultatorientert

* Evne til å stå på i travle perioder samt like å ha kontakt med kunder

* Kan arbeide selvstendig, men liker og verdsetter teamarbeid

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige kolleger

* Faglige utfordringer, der du har mulighet til å utvikle deg videre

* En stor kundemasse som er sulten på moderne og programvare

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø der medarbeidere trives

* Fokus på kompetanse- og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter m.m.

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som blir behandlet.