Sivilingeniører / ingeniører Brann til Norconsults Hamarkontor


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHedmark
StedHamar
SøknadsfristSnarest

Norconsult tilbyr brannrådgivertjenester over hele landet. Hovedtyngden av fagmiljøet ligger i Sandvika, men vi har også betydelige miljøer andre steder i landet. Blant annet i Hamar/Lillehammer. Totalt arbeider ca 40 medarbeidere innen dette fagfeltet som er fordelt over hele landet.

Vi på Hamar søker etter en eller to dyktige brannrådgivere. Hvis du er den rette personen kan vi tilby spennende, interessante og utviklende oppgaver i et fagfelt som er i stadig utvikling.

Norconsults kontor på Hamar har 40 medarbeidere. Av disse jobber 2 medarbeidere med brannrådgivning. Sammen med Lillehammer er vi fire medarbeidere i fagområdet. Med nye oppgaver foran oss, ønsker vi flere dyktige kolleger med på laget.

Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for å utarbeide brannteknisk dokumentasjon for nye bygg og anlegg. Du vil også få ansvaret for kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse på byggeplasser. Det gjennomføres også et betydelig antall tilstandsvurderinger av eksisterende bygninger.

Dersom du har interesse og kompetanse, kan oppgavene bli utvidet til å detaljprosjektere sprinkler, brannalarmanlegg eller ledesystem og eventuelt andre branntekniske installasjoner.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker etter en nyutdannet og/eller erfaren branningeniør som er utadvendt og en solid støttespiller for våre kunder.

Du må ha kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder, samt at du har tilstrekkelig faglig tyngde til å kunne analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger. God muntlig og skriftlig framstillingsevne er en forutsetning.

 

Vi tilbyr

* Sterke og brede fagmiljøer. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse

* Miljøbevisst samfunnsplanlegging

* Deltakelse i faglige nettverk i Skandinavia, Yngres råd, fadderordning og kompetanseutviklingsplan

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: