Erfarne oppdragsledere til overordnede plan- og utredningsoppdrag innen samferdsel


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
SøknadsfristSnarest

Norconsult har Norges største rådgivende miljø innen samferdselsplanlegging og dekker alle fagområder som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette samferdselsanlegg fra idé til realisering. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Seksjon Utredning, Plan og Analyse utgjør et bredt og slagkraftig fagmiljø innenfor overordnet planlegging og utredning. Vi har en god blanding av medarbeidere, både yngre dyktige fagpersoner, og fagpersoner med lang og bred erfaring. Seksjonen er en del av divisjonen Plan og Samferdsel i Sandvika.

Vårt fagmiljø er i kontinuerlig utvikling og vi ser en økende etterspørsel etter vår kompetanse.

 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil omfatte utrednings- og planleggingsoppdrag på et overordnet nivå (f.eks. kommunedelplaner). Vi søker personer med et tverrfaglig fokus til roller som oppdragsleder eller disiplinleder.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Minst 10 års relevant erfaring fra tverrfaglige oppdrag

* Erfaring fra oppdragsledelse

* Ha forståelse for formelle planprosesser og være åpen for tverrfaglige samarbeid

* Produksjon av rapporter, planer med mer, er en del av hverdagen, og erfaring i bruk av presentasjonsverktøy og annen relevant programvare er derfor en stor fordel

* Spesialkompetanse eller annen kompetanse som gir ytterligere bredde i vårt fagmiljø vil også være av interesse

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Fokus på kompetanse - og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: