Areal- og transportplanleggere

 

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
SøknadsfristSnarest

Norconsult divisjon Plan og Samferdsel har et stort og tverrfaglig miljø innen planlegging og prosjektering, og dekker alle fagområder uavhengig av plannivå. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Seksjon Utredning, Plan og Analyse er under stadig utvikling og har en variert og faglig utfordrende oppdragsmengde. Nå ønsker vi særlig å utvide kapasiteten innen overordnet planlegging rettet mot areal- og transportplanlegging (ATP).

 

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en kreativ og selvstendig utreder/planlegger med noen års erfaring fra samordnet areal- og transportplanlegging.

Du bør ha kjennskap til plansystemet med KU og KVU/KS1 og erfaring fra utredninger eller planer knyttet til overordnet strategisk areal- og transportplanlegging (ATP). Noen av prosjektene våre for tiden er: KVU for transportsystemet i Bergensområdet, Bypakke Bodø, Strekningsvise utviklingsplaner for Jernbaneverket, klima- og energiplaner, KU innen areal og samferdsel bl.a for ny Rv3/Rv25 i Elverum, transportutredninger for Fornebubanen og Ringeriksbanen, flere utredninger knyttet til kommunal arealplanlegging samt en rekke spesialutredninger.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* minst 5 års relevant erfaring med ulike oppgaver innenfor samordnet areal- og transportplanlegging

* ha forståelse for formelle planprosesser og være åpen for tverrfaglige samarbeid

* fordel med kjennskap til verktøyene og metodikken innen fagfeltet, og har du kjennskap og erfaring med transportmodeller er det en styrke

* produksjon av rapporter, planer med mer, er en del av hverdagen, og erfaring i bruk av presentasjonsverktøy og annen relevant programvare er derfor en stor fordel

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Fokus på kompetanse - og personalutvikling

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, hytter mm

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: