Senior planarkitekt ved Norconsults Hamarkontor


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedHamar
Søknadsfrist20.01.2011

Vi søker etter en erfaren planarkitekt til vårt kontor i Hamar. Som erfaren planarkitekt/planlegger ønsker vi at du kan lede prosjekter, bidra til å videreutvikle miljøets fagområder, samt delta i markedsarbeid. Vi ønsker at du ser helhet i planfaglige oppgaver og har et stort faglig engasjement.

Norconsult har bygget opp et solid miljø innen areal- og byplanlegging, arkitektur og landskapsarkitektur. Totalt arbeider det over 120 medarbeidere innen disse fagene i Norconsult.

Norconsult vant i 2008 den åpne internasjonale konkurransen om prosjektering av ny bypark på Nedre Foss på Grünerløkka i Oslo, og våren 2010 var Norconsults arkitekter og planleggere med på å vinne idékonkurransen om klimanøytral byutvikling av Strømsø sentrum i Drammen med bidraget “Look to Strømsø”.

Vi har også i tiden fremover en rekke spennende prosjekter innen by-/stedsutvikling, planlegging og prosjektering. Våre oppgaver spenner over alle plannivåer og et stort spekter av utbyggingstiltak. Bærekraftig byutvikling og arealbruk er et av våre satsningsområder.

Norconsults kontor i Hamar har 40 medarbeidere. Av disse jobber 11 medarbeidere ved avdeling Plan og Samferdsel. Disse utgjør et bredt og slagkraftig fagmiljø. Med nye store oppgaver foran oss, ønsker vi flere dyktige kolleger med på laget. Avdelingen består av en god blanding av medarbeidere, både yngre dyktige fagpersoner og fagpersoner med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt.

Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

 

Arbeidsoppgaver

* Utredninger og analyser, herunder stedsanalyser, volumstudier og konseptutvikling som grunnlag for planarbeid

* Arealplanlegging

* 3D-visualisering

* Prosjektledelse

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Sivilarkitekt med mer enn 5 års relevant erfaring

* Erfaring i bruk av tradisjonelle visualiseringsverktøy

* Gode evner og interesser for fagområdet

* Sosial legning med interesse for teamarbeid

* Kreativ og løsningsfokusert

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Sterke og brede fagmiljøer. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse

* Miljøbevisst samfunnsplanlegging

* Deltakelse i faglige nettverk i Skandinavia, Yngres råd, fadderordning og kompetanseutviklingsplan

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: