Sivilingeniør / ingeniør byggeteknikk ved Norconsults Hamarkontor


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist20.01.2011

Norconsult har ett av Norges største rådgivende miljø for prosjektering innen byggeteknikk. Vi dekker samtlige fagområder innenfor rådgivning og prosjektering av nybygg, anlegg og rehabiliteringsprosjekter. I tillegg besitter vi en betydelig kompetanse innenfor tilstandskontroll og drifts- og vedlikeholdsplanlegging, og kan således levere et komplett tjenestetilbud i hele livsfasen til et eiendomsprosjekt. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Vi ønsker å styrke vår posisjon i markedet, og søker etter en erfaren sivilingeniør/ ingeniør byggeteknikk. Vi tilbyr en interessant og utviklende rolle i et av Norges største rådgivende firma, et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Norconsults kontor i Hamar har 40 medarbeidere som arbeider innen fagområdene bygg, vvs, brann, anlegg og vannkraft, miljø- og kommunalteknikk samt plan og samferdsel. Av disse jobber 10 medarbeidere ved avdeling Bygg og Anlegg og 5 av disse er rene ”RIB-ere”. Avdelingen består av en god blanding av medarbeidere, både yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Sammen utgjør vi et bredt og slagkraftig fagmiljø. Med nye oppgaver foran oss, og et stadig mer utfordrende marked, ønsker vi flere dyktige kolleger med på laget.

 

Arbeidsoppgaver

* Konstruksjonsteknisk prosjektering samt rådgivning mot byggherrer og entreprenører

* Prosjekteringsledelse samt prosjekt- og byggeledelse

* Ledelse av medarbeidere i et byggeteknisk team

* Fag- og disiplinansvar i oppdrag

* Oppdragsledelse

* Tilbudsarbeid

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Sivilingeniører/ ingeniører med mer enn 10-15 års relevant erfaring innen byggeteknikk, primært fra rådgivende virksomhet

* Faglig ambisiøs og initiativrik

* Sosial legning med interesse for teamarbeid

* Kreativ og løsningsfokusert

* Erfaring i bruk av tradisjonelle prosjekteringsverktøy

* Anleggserfaring

* Et godt kontaktnett i det indre Østlandsområdet er å foretrekke

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Sterke og brede fagmiljøer. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse

* Miljøbevisst samfunnsplanlegging

* Deltakelse i faglige nettverk i Skandinavia, fadderordning og kompetanseutviklingsplan

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: