Sivilingeniør / ingeniør VA ved Norconsults Hamarkontor

 

Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist20.01.2011

Norconsult har et av Norges største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløps-teknikk samt miljørådgivning. Firmaet dekker alle fagområder som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette vann- og avløpsanlegg fra idé til realisering. Felles for mange av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Vi på Hamar ønsker en dyktig og omgjengelig medarbeider som er faglig ambisiøs og initiativrik og kan tilby interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et trivelig og tverrfaglig arbeidsmiljø med gode betingelser. Vi arbeider også integrert med våre større fagmiljøer ved hovedkontoret i Sandvika.

Ønsker du å arbeide med vann- og avløpsteknikk og liker utfordringer er Norconsult stedet for deg.

Norconsults kontor i Hamar har 40 medarbeidere. Av disse jobber 7 medarbeidere ved avdeling for VA-teknikk. Norconsult har flere store oppgaver foran seg og ønsker derfor en dyktig kollega med på laget. Avdelingen består av en god blanding av medarbeidere, både yngre dyktige fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Vi tilbyr også spisskompetanse innenfor flere sentrale fagfelt.

 

Arbeidsoppgaver

* Planlegging og prosjektering av ledningsanlegg, pumpestasjoner og prosessanlegg for behandling av drikkevann og rensing av avløpsvann

* Utredningsoppgaver som hovedplaner og saneringsplaner

* Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsoverslag

* Fag- og disiplinansvar i oppdrag

* Oppdrags- og prosjektledelse

* Oppfølging på byggeplass

* Tilbudsarbeid

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Sivilingeniører/ingeniører med mer enn 5 års relevant erfaring innen vann og avløpsfaget

* Erfaring i bruk av tradisjonelle prosjekteringsverktøy som AutoCad med NovaPoint VA, MikeUrban og WaterCad mm

* Erfaring fra rådgivervirksomhet

* Gode evner og interesser for fagområdet

* Sosial legning med interesse for teamarbeid

* Kreativ og løsningsfokusert

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Spennende karrieremuligheter innen fag og prosjektledelse

* Deltakelse i tverrfaglige prosjekter

* Deltakelse i faglige nettverk i Skandinavia, Yngres råd, fadderordning og kompetanseutviklingsplan

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Vis flere stillinger: