Sivilarkitekter Plan Arkitektur Landskap


Norconsult AS er med sine 1750 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 53 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.01.2011

Vi søker kreative arkitekter med gode faglige og sosiale egenskaper. Vi ønsker søkere med minimum 4 års arbeidserfaring fortrinnsvis fra tegningsarbeider og prosjektering.

Du må ha erfaring med prosjektering i AutoCAD/ADT eller REVIT Architecture. Sistnevnte vil være vårt hovedarbeidsverktøy. Det er også positivt om du har arbeidet med Adobe-pakken og/eller har erfaring fra modellbygging/illustrasjoner i 3D.

Vår seksjon Plan Arkitektur Landskap er et ungt og tverrfaglig miljø, fordelt likt mellom kvinner og menn. Seksjonen er under stadig utvikling; vi satser på design og formgiving på detaljnivå, og har mange av arbeidsoppgavene våre innefor undervisningsbygg som skoler og barnehager.

Totalt har Norconsult seksjon Plan Arkitektur Landskap i Bergen 19 medarbeidere. Faggruppen innenfor Arkitekturprosjektering består for tiden av 5 personer.

Vi samarbeider mye med andre seksjoner i Norconsult. Noen av hovedprosjektene våre for øyeblikket er Leiknes barneskole for Lindås kommune og nytt Messebygg for Forsvarsbygg i Kirkenes.

 

Vi tilbyr:

* faglig utfordrende arbeid

* gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* godt arbeidsmiljø

* fokus på kompetanse- og personalutvikling

* eget fagnettverk og fagportal for arkitektur og landskap

* fleksibel arbeidsplass

* nytt kontorlandskap

* medeierskap i Norconsult

* firmahytter, idrettslag, rabattordninger m.m.

 

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no

Vis flere stillinger: