Gjøvik-rådgiver inn i Norconsult

Med virkning fra 1. januar 2011 blir Palm & Bratlie en del av Norconsult AS.

Palm & Bratlie fortsetter fra samme dato sin virksomhet som en integrert del av Norconsult i dagens kontorlokaler på Gjøvik. Alle ansatte fortsetter i sine stillinger etter overtakelsen.

Palm & Bratlie AS ble etablert i 1994. Hovedområder den gang var som nå byggeteknisk planlegging og administrasjon ved oppføring av bygg. - I dag sysselsetter vi 9 personer og tilbyr tjenester i alle faser av byggeprosjekter; mulighetsanalyser, beregninger, tegning og beskrivelse av bærende konstruksjoner, kontroll av oppførelse, administrasjon og ledelse av så vel planlegging som bygging, samt ledelse av innkjøp av utstyr, skriver selskapet i et brev til sine kunder.

Palm & Bratlie as er godkjent for planlegging av alle bygg og de fleste anlegg i tiltaksklasse 3. Herigjennom blir alle oppdrag utført innenfor kjente og moderne kvalitetsprinsipper.

Norconsult har fra før tverrfaglige kontorer både i Lillehammer og Hamar, og sammen med miljøet i Palm & Bratlie representerer Norconsults samlede rådgivermiljø i regionen totalt ca 60 ansatte. Sammen med et sterkt bygg/PA-miljø i Palm & Bratlie er målsettingen at Norconsult skal framstå som det foretrukne, mest komplette og tverrfaglige rådgivende ingeniørfirma mot markedet i innlandet – Hedmark og Oppland.