Ny sjef i Grunnarbeid

Grunnarbeid AS sin daglige leder og gründer, Per Kristian Alstad, overlater sjefsstolen til økonomiansvarlig John Peter Alstad fra 1. januar 2011.

- Det føles riktig på dette tidspunktet, og som aktiv styreleder kommer jeg fortsatt til å være involvert i forskjellige prosjekter”, sier Per Kristian Alstad.

John Peter Alstad (41) har siden oppstarten i 1986 hatt flere roller i Grunnarbeid. Han er utdannet økonom med en mastergrad i ledelse, og han har vært økonomiansvarlig i firmaet siden 1994. Fremover vil den daglige driften av firmaet være hans fulle ansvar.

- Jeg er glad for at vi opplever å være en attraktiv aktør i markedet, og vi skal fortsette å befeste vår posisjon som totalentreprenør, sier den påtroppende lederen for Grunnarbeid.

Alstad er opptatt av å føre Grunnarbeids verdier videre, med fokus på medarbeidernes trivsel og utvikling.

- Vi har ambisjoner om å tiltrekke oss stadig flere dyktige medarbeidere innenfor alle yrkesgrupper innen bygg og anlegg. I tillegg vil vi fortsette å være en god arbeidsplass for de som allerede arbeider i Grunnarbeid, sier John Peter Alstad

Grunnarbeid AS er en allsidig totalentreprenør med virksomhet innen både bygg og anlegg. Siden oppstarten i 1986 har firmaet etablert seg som en av Midt-Norges ledende entreprenørbedrifter. I dag teller Grunnarbeid 330 medarbeidere og omsetter i 2010 for rundt 500 millioner kroner.

Grunnarbeid har utført prosjekter som omfatter både bygging av veier, gang – og sykkelveger, skoler og barnehager, boliger og leiligheter, sykehjem, bruer og underganger, kulverter og pumpestasjoner.

I 2010 har Grunnarbeid hatt prosjekter som blant annet omfatter ny barneskole på Sveberg, forretningsbygg for Toyota Hell Bil, E6 Møllenberg, E6 Stjørdal og parkeringsbygg for Ikea Leangen.

- Vår allsidighet er vår styrke, sier John Peter Alstad.