Fagarbeidere - Trondheim

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.000 ansatte og en omsetning på 16 milliarder kroner. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus, veivedlikehold og gjenvinning. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider¬involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Veidekke Entreprenør AS, distrikt Trondheim, er en spennende og utviklingsorientert entreprenørvirksomhet med 154 medarbeidere hvorav 52 funksjonærer og 102 fagarbeidere på tømmer og betong. Vi får i 2010 en omsetning på ca. 400 millioner og med godt økonomisk resultat. Vi starter flere nye prosjekter våren 2011.

FirmaVeidekke
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist20.01.2011

FAGARBEIDERE - Betong, armering og forskaling

Vi søker etter 10-15 dyktige fagarbeidere.

Vi er inne i en meget spennende fase hvor vi ser for oss øket ordreinngang gjennom utvikling av flere prosjekter i samspill med kunder. Veidekke er i fremste rekke når det gjelder utvikling av nye arbeidsprosesser i drift på byggeplass gjennom det vi kaller ”Involverende Planlegging”.

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

* Fagbrev betong, armering og forskaling

* Gode samarbeidsevner

* Selvstendig og utviklingsorientert

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Personalleder Grethe Kristin Vinje, mobil +47 924 27 448 eller e-post: grethe-kristin.vinje@veidekke.no

Hovedtillitsvalgt Knut Inge Opheim, mobil +47 413 34 207 eller e-post: knut-inge.opheim@veidekke.no

 

Søknad med CV sendes til Veidekke Entreprenør AS, distrikt Trondheim,

 Postboks 6100 Sluppen – 7435 Trondheim innen torsdag 20. januar 2011.

Merk søknaden ”Fagarbeidere”. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet blir avtalt.

 

Vis flere stillinger: