Vi søker leder for brannskade avdeling hos skadesaneringsselskap

Jobzone er et bemanningsselskap som leier ut arbeidskraft og formidler kandidater for fast ansettelse. Jobzone legger stor vekt på tett oppfølging av vikarer og kunder, og er det største norskeide bemanningsselskapet.

Jobzone Bygg & Anlegg er en spesialavdeling i Jobzone-kjeden, drevet av fagfolk med lang erfaring fra bransjen. Jobzone Bygg & Anlegg har ca 400 utleide håndverkere totalt sett i Norge, hvorav ca 150 av disse er tilknyttet Oslo/ Akershus avdelingen.

FirmaJobZone
Fylke
SøknadsfristSnarest

På vegne av kunde søker vi avdelingsleder til et velrennomert skadesaneringsselskap sentralt i Oslo.

Stillingen går ut på å lede brannskadeavdelingen som i dag teller 12 personer. Arbeidsoppgavene vil bestå i ledelse og koordinering av avdelingens aktiviteter som i hovedsak går ut på riving og nedvask etter brannskader. Avdelingen omsetter i dag for ca 13,5 MNOK.

Vi ser etter en person som er god på struktur og kommunikasjon. Stillingen innebærer vesentlig kontakt mot sluttbrukere og forsikringsselskaper/ kunder. Erfaring fra skadesanering er en forutsetning.

Rett person har god økonomisk forståelse for evnen til å jobbe systematisk i forhold til skjemabruk, tilrettelegging av arbeider, samt lede arbeidslagene.

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Tom A. Teitrem, Direktør bygg & anlegg

Telefon 21526421 / 90045535

Vis flere stillinger: