Miljøgodkjent sparkel

Nordsjö lanserer markedets første sparkel som tilfredsstiller alle krav og er godkjent av det nordiske miljømerket Svanen.

Med dette tilskuddet er alt du trenger for en vellykket oppussing tilgjengelig med kvalitetsprodukter som både gir et vakkert, varig resultat og tar nødvendige miljøhensyn.

Det nordiske miljømerket Svanen er en garanti for at Sparkel Eco tilfredsstiller alle viktige miljøkrav. Dermed er det ingen grunn til å kompromisse med miljøet når vegger og tak skal settes i stand. En Svanegodkjennelse tar utgangspunkt i produktets livssyklus; det tas optimale miljøhensyn for framstilling, bruk og avfallshåndtering. Det stilles også krav til god produktkvalitet.

Grunnlag for et godt maleresultat
I tillegg til å være det beste alternativ av hensyn til miljøet er den også det beste utgangspunkt for et godt resultat; for pene malte vegger og tak. Med ett strøk utjevner du lett huller og sprekker, etter kort tids tørketid kan overflaten slipes. Den er enkel å jobbe med, gir et profesjonelt resultat og er det beste utgangspunkt for det videre malearbeidet. Sparcel Eco er tilgjengelig på markedet fra 1. januar.

Et komplett miljøvennlig oppussingsprogram
Med Eco Sparkel tilbyr Nordsjö en komplett produktserie som ivaretar miljøet. Etter at sparklingen er utført, anbefaler malingsekspertene et strøk med Nordsjö Grunn +, den gir det beste feste for toppstrøkene med malingen Nordsjö Inova Collection. Malingen er velegnet både i tak og på vegger, leveres i alle farger og i hele fire ulike glansgrader. Alle de nevnte produktene tilfredsstiller høye miljøkrav, og er tidligere godkjent og Svane-merket.

Fra vitenskap til vegg
Nordsjö tilhører det verdensomspennende konsernet Akzo Nobel som er verdens største produsent av maling og trebeskyttelse. Virksomheten har tilgang til, og benytter seg av, den nyeste vitenskap og teknologi. Miljøet har høyeste prioritet i produktutviklingen. Det er denne fagekspertisen som nå også har utviklet Sparkel Eco slik at vi kan gjennomføre hele oppussingen med god miljøsamvittighet.