Ny konsernsjef i Christie Partner

Styret i Christie Partner AS har besluttet å ansette Runar Paulsen som ny konsernsjef etter Svein Joar Øien, med tiltredelse i løpet av mars 2011.

Styret er overbevist om at Runar Paulsen har alle forutsetninger for å lede Christie Partner videre på en god måte til beste for aksjonærer og ansatte. Hans gjennomføringsevne, oppnådde resultater og brede ledererfaring var avgjørende for utnevnelsen.

Paulsen sitter i dag som styreformann i Christie Partner, Christie & Opsahl og Planor Bolig og dette er verv som han har innehatt siden 2002. Paulsen er siviløkonom fra NHH, og har sin bakgrunn fra oljeindustrien, logistikk og maritimt utstyr både nasjonalt og internasjonalt. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Offshore & Trawl Supply AS, og er i tillegg engasjert i ulike styrer og næringsforeninger lokalt og nasjonalt.

Svein Joar Øien er glad for at styret har funnet en arvtaker som kan videreføre og utvikle konsernets strategi og langsiktige mål. Tidligere Christie Holding AS, Molde og Partner-Gruppen, Åndalsnes har fusjonert sine to holdingselskaper og vi mener at Paulsen er riktig mann for å lede denne sammenslåingsprosessen videre. Svein Joar Øien vil fortsatt være tilknyttet konsernet etter at Paulsen har tiltrådt.