Anleggsleder maskinelt sporvedlikehold

 

Divisjon Maskinelt sporvedlikehold er en prosjektorganisert vedlikeholdsenhet som opererer store skinnegående anleggsmaskiner på jernbanestrekningene i Norge. Divisjonen består av over 70 medarbeidere. Vi skal i tiden fremover ekspandere på ledelsessiden.

FirmaBaneservice
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Bevilgningene til jernbanen i Norge er store og Baneservice har spennende utbyggings- og vedlikeholdsprosjekter. Nå trenger vi dyktige anleggsledere som kan lede disse prosjektene slik at det blir mest mulig jernbane for pengene.

Baneservice ble eget AS i 2005 og er inne i en fornyingsprosess hvor vi ønsker å skape dynamikk gjennom å kombinere etablert fagkompetanse med moderne lederskap.

Vi har gode opplæringsprogrammer og ønsker å bygge opp ledelseskompetanse internt.

 

Arbeidsområder:

Hos oss vil du få ansvaret for planlegging og koordinering av maskinbaserte vedlikeholdsprosjekter, samt være prosjektleders stedlige representant på byggeplassen. Sikkerhet er viktig i Baneservice og du skal sørge for at krav til trafikksikkerhet, HMS og kvalitet ivaretas på anleggsområdet.

- Gjennomføre opplæringsprogram innen prosjektledelse

- Ansvar for gjennomføring av ett eller flere prosjektet i henhold til fastsatte rammer.

- Kundekontakt og rapportering.

- Rapportere til prosjektleder/prosjektansvarlig.

 

Kompetanse:

Vi ser gjerne at du har teknisk eller jernbanefaglig utdanning og noen års erfaring med arbeidsledelse, gjerne forbundet med drift av anleggsmaskiner.

 

Personlige egenskaper:

Evne til å arbeide systematisk og strukturert. Vi søker ledertyper som både er i stand til å avdekke avvik og til å gjennomføre riktige korrigerende tiltak for å nå resultater. Vi ser etter selvdrevne og initiativrike resultatskapere.

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr ansvarsfulle stillinger med gode muligheter til å skape synlige resultater på relativt kort tid. Du vil få bidra til å skape mer jernbane for pengene, samt å drive Norge miljømessig fremover. Vi tilbyr fleksible arbeidstidsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Baneservice er inne i en fornyingsprosess hvor vi ønsker å skape dynamikk gjennom å kombinere etablert fagkompetanse med moderne lederskap.

Vi har gode opplæringsprogrammer og ønsker å bygge opp ledelseskompetanse internt.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater med innvandrerbakgrunn til å søke.

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til Stein-Sverre Wold i Compass, mobil 906 88 270.

Søknad og CV registreres på compass.no/jobb

Søknadsfrist: Snarest

Vis flere stillinger: