Byggenæringens Mediesenter

Bygg og Anlegg Media AS vil fra 1. januar 2011 opprette en ny avdeling i mediehuset. Den kjente bransjemannen Leo Nygænen er ansatt for å bygge opp Byggenæringens Mediesenter.

Vi ser for oss mange ulike arbeidsoppgaver. Nygænen har i mange år jobbet tett med oss i forbindelse med Byggedagene og Årets Bygg og Årets Anlegg. Dette vil bli viktige oppgaver også i den nye avdelingen. Det er allerede laget avtaler om en lang rekke eksterne kurs og konferanser som Byggenæringens Mediesenter skal jobbe med.

Det blir vanntette skott mellom den nye avdelingen og redaksjonen i Byggeindustrien, men avdelingen vil selvsagt nyttiggjøre seg det utstyr og den kompetansen som ligger i mediehuset. Med den brede erfaringen Leo har, er det ikke tvil om at mange vil benytte seg av de tjenester som tilbys. De store bedriftene har egne informasjonsavdelinger og ellers folk til å løse de fleste oppgavene når det gjelder interne kurs og konferanser, men mange mindre og mellomstore bedrifter må kjøpe slike tjenester. Det gjelder også for en rekke organisasjoner.

Mange trenger også hjelp til medlemsblader/firmablader, til pressemeldinger og mye annet. Dette er også noe man kan få hjelp til. Vi er glade for å få Leo med på laget.