Ingeniør Instrument/Automasjon

REINERTSEN AS tilbyr leveranser innen markedsområdene Olje&Gass og Industri, Bygg&Anlegg og Samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling til utførelse, installasjon og drift.

 

REINERTSEN AS Avd. Bergen er etablert på Sandsli, og har på kort tid bygget opp et ungt, dyktig og energisk ingeniørmiljø. Kontoret har rundt 200 ansatte med bakgrunn og erfaring fra offshoreindustrien. Avdelingen har en langsiktig horisont med rammeavtaler med Statoil innen Vedlikehold og Modifikasjon. REINERTSEN AS Avd. Bergen utfører multidisipline prosjekter som dekker hele verdikjeden på installasjonene Grane, Heimdal, Troll A, B og C.

FirmaReinertsen as
Fylke
Søknadsfrist16.01.2011

For å sikre god gjennomføring av nye og pågående modifikasjonsprosjekter søker vi etter dyktige, erfarne og kreative medarbeidere som ønsker å bidra faglig og sosialt hos oss.

Vi søker derfor sivilingeniører/ masters/ingeniører inn mot Instrumentering og Automasjon

 

Arbeidsoppgaver:

 

◦Studier for V&M oppdrag og større studier for modifikasjonsoppdrag

◦Prosjektering og design av ulike typer olje og gass anlegg, offshore og på land, som for eksempel innbefatter utarbeidelse av installasjonspakker, utprøvningspakker eller kontrollsystempakker

◦Disiplinansvarlig i prosjekt

◦Spesifikasjon og teknisk oppfølging av anskaffelser (FAT)

◦Ex, SIL og PED

◦Oppdatering av tegninger, databaser og registre

◦Feltbefaringer

◦Bidra til faglig utvikling

 

Kvalifikasjonskrav:

 

◦Vi søker personer med minimum bachelor/ingeniørhøyskole for faglig bidrag inn mot Instrumentering og Automasjon. Søkere må beherske skandinavisk muntlig og skriftlig.

 

Vi kan tilby:

 

◦Store utfordringer i et miljø preget av mange muligheter

◦Medarbeidere med høy kvalitet

◦Godt arbeidsmiljø

Mer info hos gruppeleder Jan Derek Skogen på tlf 55692294/926 63 237 eller e-post jan.derek.skogen@reinertsen.com

 

Vis flere stillinger: