Løvenskiold optimerer innkjøpssystem

Løvenskiold Handel AS optimerer sine innkjøp og vareforsyning med CLARITY Replenish etter bare 10 ukers implementering.

En av bransjens fremste leverandører av byggevarer og trelast er nå operativ med fremtidsrettet optimeringsløsning for ytterligere å styrke sin konkurranseposisjon.

Inventory Investment AS, et ledende spesialistmiljø innen resultatorienterte løsninger for prognostisering samt optimering av innkjøp og vareforsyning underrettet i dag at Løvenskiold Handel AS nå er operative med spesialistverktøyet CLARITY Replenish, som optimerer selskapets inngående varestrøm til selskapets sentrallager på Fossum.

CLARITY Replenish, som utvikles av Atlanta-baserte Blue Ridge®, er allerede i bruk som innkjøpssystem hos flere toneangivende nordiske handelsselskaper. Ved siden av meget omfattende og brukervennlig funksjonalitet kjennetegnes løsningen dessuten av enkel og oversiktelig implementering. "Vi i Inventory Investment er meget tilfreldse med den profesjonelle og systematiske måten Løvenskiold har valgt å håndtere vår implementering av CLARITY Replenish på. Systemet er nå implementert og med sin metodiske og proaktive måte å gripe prosjektet an på, ser vi meget gode utsikter for at Løvenskiold Handel AS kommer til å virkeliggjøre sine forretningsmessige ambisjoner med systemet", sier Sverre Rosmo, daglig leder i Inventory Investment. "Implementeringen har med Inventory Investments hjelp gått nær sagt på skinner. Alle aktiviteter i prosjektplanen har blitt levert til avtalt tid, ressursbruk samt kvalitet. Vi er nå i full gang med systemet og er allerede i gang med å høste forretningsmessige gevinster. En meget god start på et meget lovende samarbeid med Inventory Investment AS", sier Espen Marthinsen, Forsyningsdirektør i Løvenskiold Handel AS.

Løvenskiold Handel AS (www.lovenskiold.no ) har gjennom de siste årene bygget opp MAXBO til en landsomfattende, ledende butikkjede innen bo- og byggevarer. MAXBO fremstår i dag som en sterk merkevare med en solid posisjon i bransjen. Løvenskiold Handel AS er konsernets største virksomhetsområde. Løvenskiold Handel AS hadde i 2009 en førsteleddsomsetning på ca 5,5 milliarder kroner. Selve hjertet i selskapets virksomhet er Løvenskiold Logistikk med et sentrallager som er blant Norges mest moderne og effektive.

Inventory Investment fokuserer på optimering av innkjøp og vareforsyning og har gjennom et stort antall prosjekter i Norden og EMEA forøvrig opparbeidet en omfattende erfaring og ekspertise innen fagfeltet. Sammen med Blue Ridge utgjør de et av de største fag- og utviklingsmiljøene globalt og markedsfører CLARITY Replenish, et moderne innkjøpssystem basert på verdens mest utbredte best practice innen innkjøp - "The Seven Steps of Buying".